Ko­or­di­na­tor til it-hus


Magenta leverer it-løsninger primært til den offentlige sektor i Danmark og Norden. Vi tilbyder gode arbejdsforhold, en uhøjtidelig, dynamisk og afslappet atmosfære med plads til læring og nytænkning.

Vi er Nordens største open source-virksomhed og har kunder i både det private og det offentlige med kontorer i Aarhus, København og Nuuk. Stillingen, vi slår op, er til kontoret i Aarhus.

Om stillingen og dig

Du griber med glæde små og store opgaver, og du har det fint med at være blæksprutten, der kan arbejde med alt fra faktureringsopgaver og indkøb til HR-processer. Du vil også gerne hjælpe med at samle CV'er og anden dokumentation til tilbudsskrivning og kontrakter. Det vil være en gave, hvis du samtidig har blik for den gode trivsel på kontoret og har ideer til at at styrke samhørigheden på arbejdspladsen.

Du skal være med til at sikre vores organisatoriske hukommelse ved at vedligeholde vores dokumenthåndteringssystem, vores hjemmeside og vores sagsstyringssystem.

Du er klar til at hjælpe os med at formidle nyhedsstof via LinkedIn, Twitter, vores hjemmeside og nyhedsbrev, og du har en proaktiv tilgang til at indhente nyhederne hos dine kolleger.

Vi har gode arbejdsforhold, og vi respekterer hinanden, så du kan føle dig tryg på arbejdet. For det meste kan du planlægge dit arbejde, men indimellem er der tryk på, og så kommer der flere opgaver, end du lige kan nå at løse samme dag. Men du er god til at prioritere, og du spørger hellere en gang for meget end en gang for lidt.

Du har sikkert en HK-profil eller en anden kontoruddannelse.

Du er struktureret, nysgerrig og fremfor alt ansvarlig og forstår vigtigheden af at være selvkørende og kan derfor også afslutte og levere opgaver af høj kvalitet.

Du er detaljeorienteret, når det gælder korrektur og kvalitetssikring af dokumenter, og du kan lide at samarbejde med andre faggrupper.

Om os

Magenta er et utraditionelt og idealistisk it-firma i rivende udvikling. Magenta er en netværksorganisation, hvor samarbejdet og videndeling på tværs af virksomheden er lige så vigtige faktorer som det enkelte teams’ autonomi og kontinuerlige læring.

Magenta er en virksomhed med 45 medarbejdere. Vi har en flad struktur, hvor alle bidrager med det, de er bedst til. Vi lægger fokus på trivsel, fleksibilitet og frihed under ansvar.

Vi har kontorer i Aarhus, København og Nuuk, og vi kan tilbyde gode arbejdsforhold, en uhøjtidelig og afslappet atmosfære med plads til læring og nytænkning og ikke mindst muligheden for at sætte præg på fremtidens IT.

Du kan læse mere om vores arbejdsmiljø her.

Skriv og fortæl os, hvorfor vi skal tale med dig. Vi vil meget gerne ansætte dig, så du kan begynde så hurtigt som muligt.

Vi holder samtaler løbende, så du skal ikke vente for længe med at sende os en ansøgning.

Har du brug for yderligere oplysninger, kan du kontakte projektleder Helle Strøm på hs@magenta.dk og 81 77 16 99 eller direktør Morten Kjærsgaard på 26 83 34 71.

Ellers er det bare at få sendt din ansøgning med CV til: hs@magenta.dk.

Gem job

Magenta ApS
Publiceret: 19. februar 2021

Arbejdssted

Location Aarhus

Job hos virksomheden