Backend developer for Sa­les­for­ce Commerce Cloud


Hej, jeg er er Head of IT Development og jeg leder efter endnu en kollega til vores team af udviklere med erfaring i Salesforce Commerce Cloud – tidligere kendt som Demandware. Vi er pt. i gang med et større IT turn around og som del af dette bygger vi en helt ny platform til vores online kunder på Magasin.dk.

Teamets ambitioner

Vi har en passion for at skabe en god IT-arkitektur med bæredygtige integrationer og systemopdateringer, der støtter op om vores vision for at skabe et inspirerende shoppingunivers for vores 46,5 millioner årlige kunder. I IT er vi både en supportfunktion for forretningen og strategien og en vigtig nøglespiller i at udvikle og optimere vores systemer, så vi kan drive en travl og konkurrencedygtig hverdag. Som udvikler i Salesforce Commerce Cloud vil du blive en del af et passioneret udviklerteam, præget af energi, humor og lyst til at skabe gode resultater.

En kollega fortæller:

Working in Magasin is an amazing experience. It allows me to perform my technical skills, participate in decision-making processes and at the same time accommodates full support in the team. It gives me the feeling that I am a part of a big family and there is always a place to grow as a professional.” Software Developer in Magasin.

Skal det være dig?

Stillingen er fuldtid på 37 timer om ugen med kontor på Kongens Nytorv i centrum af København, men vi er åbne for en remote ansættelse så længe vi er i lock down forårsaget af Covid-19. Vi leder efter en kollega, der:

 • Er interesseret i at være del af et stort og spændende IT turn around med mange nye processer, nye systemer og nye kolleger.
 • Er interesseret i at arbejde med e-commerce i en af Damarks mest kendte detailforretninger.
 • Har viden og erfaring inden for e-commerce.
 • Har erfaring med Salesforce Commerce Cloud (tidligere Demandware).
 • Har erfaring med SFRA (Storefront Reference Architecture).
 • Har kendskab til JavaScript.
 • Har arbejdet med APIs og systemintegration.
 • Har erfaring med at udvikling via web services, XML, SOAP, REST, HTTPS, API, XSD.
 • Har erfaring med version control software såsom Git eller SVN.
 • Kan skabe ISML templates, forms og jobs.
 • Har erfaring med OCAPI integration, implementing af real-time data exchange med web services er et stort plus.
 • Gode engelskkundskaber mundtligt og skriftligt, da vi er en multinational afdeling.

Magasin som arbejdsplads

Jeg har et meget alsidigt team bestående af forskellige aldre og nationaliteter. Det giver os nogle gode perspektiver i vores arbejde og hjælper os til at løse vores projekter på den bedst mulige måde. Mit fokus er på processen, og jeg forventer, at du tager ansvar for dine egne opgaver, men du kan altid spørge om hjælp og sparring efter behov. Jeg ser meget frem til at modtage din ansøgning. Vi leder efter en udvikler nu, og vi vil derfor løbende invitere ind til samtale.

Bedste hilsner,

Anton Grankin

Head og IT development

Gem job

Magasin
Publiceret: 13. april 2021

Arbejdssted

Location København