Udvikler til hurtigt voksende EdTech-platform


Om jobbet

Vi søger en erfaren udvikler til vores team hos grammatip.com. Grammatip.com, som er en del af Ordbogen A/S, er Danmarks største sprog- og grammatiktræningsplatform, og anvendes af hundredtusindvis af brugere i grundskolen, gymnasierne og voksenundervisningen. Grammatip.com er i kraftig vækst, og vi har mange spændende planer for fremtiden, der både betyder internationalisering, bedre funktionalitet og bedre indhold.

Vi søger derfor en ny kollega, der aktivt deltager i udviklingen, og som er klar til både store og små udfordringer med frihed under ansvar. Vi skal både vedligeholde og udvikle under hensyntagen til vores mange brugere. Teamet er præget af godt sammenhold, høj faglighed, drive og masser af godt humør, og det vil vi gerne have mere af.

Grammatip.com er udviklet med udgangspunkt i PHP og JavaScript, og vi ønsker derfor, at du som full stacker:

  • kan PHP på rygraden
  • er erfaren bruger af git, og MySQL/MariaDB
  • er dygtig til JavaScript (AngularJS, Vanilla, Vue.js), HTML og CSS
  • har styr på objektorienteret programmering
  • kan begå dig i et Linuxmiljø
  • tænker på sikkerhed, validering og performance, når du arbejder.

Vi forventer, at du er en erfaren udvikler, som har minimum 2 års praktisk erfaring. Du kan både tænke konceptuelt og ideudvikle, og du kan omsætte ideerne hurtigt og effektivt til kode. Og så befinder du dig godt i en meget omskiftelig hverdag sammen med et dygtigt agilt team.

Om du er selvlært eller højtuddannet, betyder ikke så meget for os, hvis bare du har fået det optimale ud af den vej, du har valgt. Det vigtigste er, at du elsker at kode, forstår, hvorfor din kode virker, og ønsker at arbejde sammen med et dygtigt team, hvor der både er mulighed for at lære og for at lære fra sig.

I vores IT-afdeling er vi mere end 40 engagerede mennesker, som arbejder med alt fra udvikling og design til drift og projektledelse. Vi vil gerne faglig og personlig udvikling, vi vil have det sjovt, og vi vil udvikle succesfulde produkter.

Hvis det lyder som noget for dig, så send os din ansøgning og dit CV via "Søg jobbet her". Det er en stor fordel, hvis vi med det samme kan se, hvor god du er til at kode, så send gerne et link til din GitHub, Bitbucket eller lignende. Har du været del af et projekt, som du med rette kan være stolt af, så hører vi også meget gerne om dette. Undervejs i processen vil vi efter en eventuel første samtale bede dig om at lave en lille test, så vær forberedt på en lille smule hjemmearbejde. Testen vil danne udgangspunkt for 2. samtale.

Vi giver dig løn efter kvalifikationer, frokostordning, pension, sundhedsordning og masser af sociale aktiviteter såsom fredagsbar, biografture, spilaftener m.m. Har du spørgsmål, så kontakt COO Jeppe Kjeldsen på jsk@ordbogen.com.


Hvem er du?

Du har noget helt specielt - en sprudlende personlighed, der er svær at beskrive. Du har talent. Du har det drive, der skal til for at få succes. Du elsker den virksomhed, du arbejder for. Du bliver bedre dag for dag. Du elsker at være en del af et team. Du er kvalitetsbevidst og resultatdrevet.

Hvem er vi?

Vi er en ung, innovativ og visionær IT-virksomhed med speciale inden for oversættelse og læring. Vi holder til i Odense og er ca. 100 medarbejdere. Vi vokser hele tiden og har vundet 8 gazellepriser. Vi har mere end 1 million brugere på vores portaler. Vores produkter inkluderer:

  • Ordbogen.com – vores flagskib, Danmarks største ordbogsside, som i dag omfatter over 60 forskellige ordbøger
  • Lemma.com – den internationale version af Ordbogen.com
  • Grammatip.com – vores online træningsside til undervisning i dansk, engelsk, tysk og fransk grammatik og dansk stavning og læsning for danske skolebørn samt dansk for voksne kursister og udlændinge.
  • Write Assistant – vores nye intelligente skriveværktøj, der hjælper brugeren med at skrive hurtigere og bedre engelsk, uanset brugerens modersmål.

Inden for husets fire vægge føler vi os som én stor og fantastisk familie. Vi har den opfindsomhed og fleksibilitet, der kendetegner en iværksættervirksomhed. Vi er pionerer inden for balancen mellem arbejde og privatliv. Vi vægter efteruddannelse og plads til personlig udvikling for vores medarbejdere. Vi vokser og udvider selv hele tiden. Vores mål er at erobre verden og blive dens foretrukne sprog- og oversættelsesværktøj.

Gem job

Ordbogen A/S
Publiceret: 19. februar 2021

Arbejdssted

Location Odense