Tech Lead

- med ansvar for Apoteka's udvikling af Apopro online apotek.

Vil du sætte retningen og gå forrest?

Hos vores kunde Apoteka får du som Tech Lead ansvar for udviklingen af apopro.dk 's tekniske løsninger, både hvad angår arkitektur, design, search engine, teknisk infrastruktur, DevOps og master data management. Du står i spidsen for et udviklingsteam bestående af backend- og frontendsoftwareudviklere, data scientist og senior test automation engineer.

Vi ønsker at have netop dig som Tech Lead fordi 

Du er inspireret af Apoteka’s vision og vil være med til at udvikle fremtidens apotek, hvor et konstant bedre sortiment af både produkter og digitale medicinløsninger gør det nemmere både at forebygge og behandle helbredsproblemer i Danmark.  

Du sigter konstant efter at bygge bedst mulig arkitektur, processer og infrastruktur, der giver skalerbare og kvalitetssikre løsninger. Du sætter udviklingsstandarder og agerer som et godt eksempel for andre udviklere. Det ligger i din natur at tage ansvar for dit teams trivsel og opgavefordeling i forhold til roadmap (gerne som Scrum Master men det er ikke et must).

Din dagligdag i Apoteka 

Du hjælper teamet med at navigere gennem krav og opgaver for at nå de mål, I har fastlagt.  Du sørger for, at hele teamet tager ejerskab, udvikler deres kvalifikationer og er topmotiverede til at udvikle verdens bedste online apotek.

Du deltager selv i udviklingsopgaverne, som især vil dreje sig om at udvikle C#/.Net backend og dataintegration services. Dette inkluderer at bygge features fra recept til online bestilling i apopro.dk, styringssystemer til levering af medicin samt integrationer til 3. parts systemer, betalingsservices mv. Desuden sørger du for implementering af forbedrede DevOps-rutiner, CI/CD, unit testing, teknisk dokumentation mv.

Udover udviklingsteamet kommer du til at arbejde sammen med software product manager, den øverste ledelse, marketing og pharmaceuter.

Det kan du forvente som Tech Lead i Apoteka

Du får en nøgleposition med stor indflydelse på teamets udvikling samt at udbygge og kvalitetssikre den tekniske platform med brug af nye teknologier og forbedrede processer - og du er med til at sætte retningen.

En dagligdag i en ultraflad organisation præget af hurtige beslutninger. Du vil blive en del af en venlig og humoristisk atmosfære, hvor i hver især har et stort ansvar, og kvalitet er i fokus. Derudover er der en vis pragmatisme i forhold til måder at løse opgaverne på. 

Apoteka bor i Greve - 2 minutter fra afkørsel 28. Selskabet har også et kontor tilgængeligt i København, som kan benyttes lejlighedsvis. Virksomheden er i konstant vækst og er ca. 50 medarbejdere. Arbejdspladsen tilbyder stor fleksibilitet ift. arbejdstider og hjemmearbejdsdage i ny og næ, og de har attraktive personalefordele.

Det kan vi forvente af dig 

  • Du har +5 års erfaring med softwareudvikling og erfaring med de fleste af lølgende teknologier: C#/.Net, .Net Core, XML, REST/JSON, relationelle databaser 
  • Erfaring med teknisk arkitektur, forståelse af datasikkerhed og best practives
  • Solidt kendskab til agile metodikker og DevOps, inklusive CI og CD
  • Du er udadvendt og trives med at tage ansvar, går forrest i teamet, er hjælpsom og deler gerne ud af din viden
  • Datalog eller ingeniøruddannelse på min. bachelorniveau

Det vil være et plus, hvis du har...

  • Erfaring med Tech Lead rollen og ledelse af et voksende team
  • Erfaring som Scrum Master
  • Erfaring fra e-commerce, health care eller andre webbaserede løsninger
  • Er kundeorienteret og har et kommercielt mindset                                                              

Apoteka – skaberne bag Danmarks første online apotek

En dansk virksomhed med hjertet og passionen det rette sted. Virksomheden har stor succes med en af verdens første "born digital" apoteker: www.apopro.dk med +500.000 brugere i Danmark. De har vundet adskillige priser, bl.a. blev de i maj 2019 kåret af FDIH som Bedste nye E-handelsvirksomhed.

Apoteka har udviklet digital medicinplatform og kliniske algoritmer, der kombineret med en førende e-commerce løsning gør det muligt markant at forbedre den personlige rådgivning til slutbrugeren og ultimativt undgå mange af de medicineringsfejl, der har både menneskelige og økonomiske konsekvenser. 

Læs mere om denne spændende virksomhed på apoteka.dk

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sara Juhl hos Bloom via sj@bloom.dk eller telefon 2086 0865. Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning og dit CV snarest muligt.

Gem job

Bloom
Publiceret: 24. marts 2021

Arbejdssted

Location Greve