Ja­va­ud­vik­ler med interesse for stærke in­te­gra­tions­løs­nin­ger


Du kender sikkert vores firmanavn og vores produkter, men ved du også, at Danske Spil er til glæde og til gavn for hele Danmark? Vi bidrager hvert år til gode økonomiske rammer i dansk idræts- og foreningsliv. Hver en krone vi har i overskud, går tilbage til det danske samfund. Danske Spil er markedsleder på det danske marked, men vi er i liga med de store internationale spiludbydere. Konkurrencen er benhård, og vi har derfor brug for dine kompetencer. Lige nu søger vi en javaudvikler – vil du med på holdet? 

Bliv en del af et fagligt stærkt integrationsteam

Integrationsteamet er tværfagligt og leverer moderne standardintegrationer via cloud-løsninger (i AWS, VMWare og Azure) med fokus på kvalitet via infrastruktur som kode (bl.a. via Terraform), automatisk test og hjælp af teknologier som f.eks. Java, drone.io, Spring Boot, Docker, AWS services, Gradle, Git og RabbitMQ. Teamet har høj teknisk viden og arbejder efter agile principper. Teamet integrerer data fra spiludbydere fra hele verden ind mod en række forskellige interne systemer i Danske Spil og til eksterne samarbejdspartnere. Integrationsteamet en del af en større gruppe, der arbejder med javaudvikling i Danske Spil.

I Danske Spil værner vi om en god kultur, hvor hjælpsomhed og åbenhed lever på tværs af alle kontorer i huset.

Dig og dine opgaver

Som vores nye javaudvikler er det vigtigt, at du går forrest for at sikre den bedste løsning i forhold til opgaven, tiden og økonomien. Vi leder altså efter en ny kollega, der arbejder selvstændigt og tager ansvar for løsningernes kvalitet og forretningsværdi. Vi sætter en stor ære i at levere som team, så derfor er det også vigtigt, at du er en opsøgende teamplayer, der arbejder tæt sammen med både kunder og kolleger med en god og positiv energi. Vi søger en kollega, der:

  • Har en mellemlang eller længere teknisk uddannelse, som f.eks. softwareingeniør, datalog, datamatiker, cand.it. eller lignende.
  • Har erfaring med java-backendudvikling i et agilt setup.
  • Tænker analytisk og formår at nedbryde problemstillinger til håndterbare størrelser.
  • Taler og skriver godt engelsk, da meget af vores skrevne kommunikation foregår på engelsk.

Det vil være en fordel, hvis du har:

  • Erfaring med nogle af vores andre teknologier såsom Docker, Spring Boot, AWS, Gradle, Terraform, Gradle, RabbitMQ og Git.
  • Kendskab til Jira og Confluence.
  • Kendskab til Continious Integration og Continious Delivery.

Som udvikler kommer du til at være en del af et team, der arbejder med at lave de mest gnidningsfrie integrationer af nye spil på Danske Spils platforme. Du vil i jobbet opleve, at der er god mulighed for sparring med andre dygtige udviklere og andre i vores faglige netværk. Af opgaver kan nævnes:

  • Du er med til at skabe forretningsværdi ved løbende at deltage og bringe din viden i spil til refinement og planning sessions omkring teamets backlog facilitet af teamets Product Owner og Scrum Master.
  • Vi arbejder løbende med at forbedre vores tekniske setup for at opnå gnidningsfrie integrationer, og du skal derfor gerne nære et dybt ønske om hele tiden at forbedre dette.

Vil du gøre karriere hos os?

Send din ansøgning så vi har den senest den 21. marts 2021. Vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Torben Pedersen på tlf. 2840 7233. Hvis du har spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR Business Partner, Sarah Kirstine Andersen, på e-mail skan@danskespil.dk


Om Danske Spil

Danske Spil er danskernes foretrukne spiludbyder. Hver uge har vi mere end 1,1 million danskere, som spiller hos os enten online eller via en af vores 3.900 forhandlere. I 2019 leverede vi 2,9 milliarder kroner tilbage til samfundet. Men vi er ikke kun sat i verden for at sikre penge til samfundet. For i Danske Spil er vi 450 medarbejdere, der med et stærkt etisk kompas arbejder for at begrænse ludomani, hvidvask og matchfixing, så spil kan være ansvarlig underholdning. I Danske Spil er vi ét hold, fordi vi mener, at det er nemmere at vinde sammen end hver for sig. Du vil opleve en arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra idé til handling, og derfor er to dage aldrig ens. Vi har vores egen sportsforening, som har eksisteret i mere end 30 år, men bare rolig, du behøver ikke være verdensmester i fodbold eller atletik – det vigtigste er, at du er dit ansvar og indsats bevidst. I sidste ende er det nemlig alle os i Danske Spil, som skal sikre, at vi er til glæde og gavn for hele Danmark. 

Gem job

Danske Spil A/S
Publiceret: 22. februar 2021

Arbejdssted

Location Brøndby