Senior arkitekt til net­værks­af­de­lin­gen hos TELE Greenland


TELE-POST – bringer verdenen tættere på

Under den overskrift arbejder vi i TELE-POST med at sikre det bedste netværk i et af verdens geografisk vanskeligste områder. Som senior arkitekt får du en central rolle i dette arbejde. TELE-POSTs netværk består af et landsdækkende MPLS Service provider netværk og et komplekst IP-net i forbindelse med mobil- og IMS-platforme samt et datacenter, der er baseret på Ciscos DataCenter komponenter. Netværksafdelingen består af 10 højt specialiserede fagfolk som understøtter og danner rygraden i TELE-POSTs IP-baserede, nationale og internationale tjenester, samt øvrige IP-baserede services.

Stillingen

Stillingen som senior arkitekt refererer til afdelingschefen i Netværksafdelingen. Netværksafdelingen består af 10 dedikerede medarbejdere som bl.a. arbejder med arkitektur, design, optimering, sikkerhed og dokumentation og organisatorisk er vi en del af vores IT-division.

Som Senior arkitekt bliver du ansvarlig for;

  • projekteringen og design af Grønlands IT-infrastruktur, herunder design og udvikling af Grønlands Service provider infrastruktur så den understøtter de strategiske mål TELE-POST arbejder efter
  • at bidrage i projekter af varierende kompleksitet og størrelse, hvor dit individuelle ansvar vil være udarbejdelse af tekniske designspecifikationer, herunder udarbejdelse af blueprints til installation
  • at netværksarkitekturen lever op til de højeste sikkerhedsstandarder inden for telesektoren
  • at udarbejde design og systemudvikling ved automatisering af manuelle processer

Hvem er du?

Du trives med en god udfordring, du tager naturligt teten, og du får god energi når du mødes af komplekse opgaver. Du har de nødvendige kvalifikationer, herunder nødvendige Cisco certificeringer, til at løfte de nævnte opgaver og du har flere års praktisk erfaring. Du er tydelig i din kommunikation og du evner at formidle komplekse emner på en letforståelig måde.

Ideelt set er du nysgerrig på at opleve et andet land og flytter derfor gerne til Nuuk og bliver en del af et dynamisk og spændende hovedkontor, hvor der er højt til loftet og en endnu højere arbejdsglæde. Alt sammen placeret et af klodens smukkeste steder, hvor vi om vinteren har masser af knitrende sne og mange solskinstimer. Skulle du foretrække det danske vintermørke og de regnfulde skyer, har vi et mindre kontor med gode kolleger i Taastrup, hvor det også er muligt at have base. I den situation skal der dog forventes en del rejsedage til Grønland.

Vil du give din karriere en ekstra udfordring?

Du får rig mulighed for faglig og personlig udvikling i et uformelt arbejdsmiljø. Mulighederne for både udvikling og indflydelse på egen stilling og karrierevej er helt i top. Dertil muligheden for at stifte bekendtskab med et land og en kultur der giver erfaringer og perspektiv for livet.

TELE-POST

Under visionen ’TELE-POST bringer verdenen tættere på’ arbejder selskabets knap 400 medarbejdere på at etablere og sikre moderne kommunikationsinfrastruktur i hele Grønland. TELE-POST hovedkontoret ligger i den grønlandske hovedstad, Nuuk.

Læs mere om TELE-POST her: www.telepost.gl

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef for Netværk, Thomas Brøgger, hos TELE-POST på e-mail: THBR@telepost.gl mobil: +299 565457.

Send CV og ansøgning via ansøgningsknappen ”Søg jobbet her” nedenfor. Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job

TELE-POST
Publiceret: 26. april 2021

Arbejdssted

Location Taastrup eller Nuuk