Cloud in­fra­struk­tur-konsulent til TD-K A/S


Har du erfaring med design, udrulning og drift af IT-systemer i Azure? Vil du være en del af et team bestående af dedikerede og dygtige IT-professionelle? Kan du arbejde struktureret og holde hovedet koldt – selv i pressede situationer?

Til at sikre vores fortsatte vækst, søger vi en erfaren specialist med erfaring i Azure, windows server og virtualisering.
Du vil indgå i et team med dedikerede IT-kollegaer med reference til vores ledelse.

Primære arbejdsopgaver

Vi forventer, at du har specialist viden om Azure og Microsoft 365, men også har grundlæggende viden om netværk og infrastruktur-baseret på Windows Server-platformen. Du ønsker til stadighed at udvikle denne viden, gennem kurser og selvstudie. Du skal kunne designe og opbygge samt vedligeholde infrastruktur i Azure samt lave kundespecifikke opgaver. Det primære er, at du skal arbejde organiseret og kunne tænke ud af boksen og finde løsninger, der ikke altid er lige hen ad vejen.

Den ideelle profil

Du kan have flere forskellige tilgange til jobbet. Vi forestiller os, at du har:

  • Min. 3-4 års erhvervserfaring fra lignende stilling
  • Har ekspertviden inden for Azure, Windows server og virtualisering
  • Kan præsentere løsninger og indgå i forretningsprojekter
  • Er Microsoft-certificeret i relevante teknologier
  • Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende

Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, og at du er i stand til at tage ansvar for dine egne arbejdsopgaver. Du skal også kunne tage ejerskab af større forretnings-projekter med flere deltagere.

Du skal være omstillingsparat og klar på, at der er mange deadlines, som skal overholdes, da vi vil gøre meget for at gøre vores kunder glade.

Af natur er du nysgerrig og er altid opdateret på det nyeste inden for cloudteknologi og virtualisering. Du går op i at løse opgaverne med de værktøjer, der passer bedst, og er hurtig til at sætte dig ind i nye værktøjer. Du sætter en ære i at aflevere et arbejde i høj kvalitet og tænker langsigtet.

Vi kan tilbyde dig et selvstændigt job i en professionel og vækstorienteret virksomhed, hvor der aldrig er langt fra tanke til handling, og hvor det bobler af entusiasme og arbejdsglæde. Du vil have din daglige gang på vores hovedsæde i Lille Skensved.

Vi tilbyder fleksible personalegoder i form af pensionsordning, sygeforsikring, frokostordning, mobiltelefon og en masse andre interessante ting. Du bliver en del af en succesfuld IT-virksomhed, hvor du er omgivet af erfarne, dygtige og inspirerende kollegaer.

Oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Direktør Jørgen Schwartz på telefonnummer 70 26 69 00.
TD-K A/S er en velfunderet IT- og Televirksomhed med 24 ansatte beliggende i Lille Skensved, Næstved, Korsør og Vejle.

Gem job

TD-K A/S
Publiceret: 24. februar 2021

Arbejdssted

Location Lille Skensved