Back-end softwa­re­ud­vik­ler


Vil du være med til at præge en spændende udvikling i Formuepleje og har du et DevOps-mindset og interesse for systemintegration og udvikling? Vi tilbyder nu en spændende stilling som back-end softwareudvikler med flair for god og stabil arkitektur samt interesse for finansiel virksomhed.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse som ingeniør, datalog eller lignende og gerne et par års erfaring fra en lignende stilling eller indsigt i den finansielle verden. Du har interesse og god forståelse for forretninger, og du sætter en ære i at bidrage struktureret til udviklingen af applikationer og systemer af høj kvalitet og sikkerhed, der understøtter virksomhedens daglige gøremål.

Den ideelle kandidat

  • Har 1-5 års erfaring fra en lignende stilling (gerne inden for den finansielle sektor)
  • Har forståelse for forretningsflow og -processer – og kan tilegne sig viden hurtigt
  • Har et stort drive og formår at udfordre ’as-is’
  • Har interesse for DevOps og IT-sikkerhed
  • Har basal viden om godt kode-håndværk
  • Har kendskab til software-arkitektur og agil udvikling (SCRUM)
  • Er kvalitetsbevidst og viser selvsikkerhed i udførelsen af opgaver.

Om jobbet

Du vil i stillingen komme til at indgå i implementeringsprojekter af tredjepartssystemer, enkelte interne udviklingsprojekter med henblik på forbedring og optimering af vores eksisterende løsninger og udvikling af integrationer mellem systemer ved hjælp af SQL, ETL, PowerShell, Python, Microsoft-teknologier og efter agile arbejdsmetoder. Vi leder derfor efter en dygtig softwareudvikler med DevOps-mindset, der kan overskue komplekse problemstillinger og evner at tilegne sig ny viden hurtigt. Du vil i din stilling komme i berøring med alle aspekter af softwareudvikling.

I Formuepleje er vores tilgang til udvikling baseret på agile metoder (SCRUM), og derudover ønsker vi at hjælpe vores kollegaer med at tænke strategiske forretningsmodeller ind i deres løsninger. Derfor får du som udvikler en unik mulighed for at udfordre de tekniske muligheder og for at lære mere om Formueplejes forretning og strategiske udfordringer.

Afdelingen

Som vores nye softwareudvikler bliver du en del af Formueplejes IT-afdeling med base i Aarhus bestående af i alt 5 kompetente medarbejdere. Vi er ansvarlige for at sikre den daglige IT-drift er stabil og pålidelig delvist i samarbejde med outsourcing partnere. Endvidere bidrager vi til at understøtte forretningen operationelt på bedste vis igennem support og videreudvikling af de anvendte systemer.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et attraktivt og spændende job i centrum af Aarhus. Formuepleje er en organisation med et højt ambitionsniveau, som værdsætter faglig sparring og gode kollegaer. Du får et godt arbejdsmiljø, der er karakteriseret ved frihed under ansvar.

Søg jobbet

For mere information om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig er du velkommen til at kontakte IT-Manager Michael Ebenhardt Kristensen på 52 30 02 20 eller mek@formuepleje.dk.

Send din ansøgning og CV til softwareudvikler@formuepleje.dk. Du kan også jobbet via "søg jobbet her". Skriv ”Softwareudvikler” i emnefeltet. Samtaler afholdes løbende.


Om Formueplejekoncernen

Formuepleje er Danmarks største uafhængige kapitalforvalter, der har mere end 30 års erfaring i at udvikle optimale investeringsløsninger.

Vi betragter vores investorer som med­investorer og deler deres interesser i at skabe et attraktivt langsigtet afkast.

Formuepleje har fokus på at bevare og øge formuer. Vores særlige investeringskoncept er målrettet levering af højt risikojusteret afkast. Det betyder, at vi investerer med henblik på at få mest muligt afkast for så lav risiko som muligt.

Formuepleje beskæftiger mere end 100 dedikerede medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Aarhus og på kontoret i Hellerup.

Læs mere på formuepleje.dk

Gem job

Formuepleje A/S
Publiceret: 25. februar 2021

Arbejdssted

Location Aarhus