Agil pro­jekt­le­der til projekter for den fi­nan­si­el­le sektor


Vil du deltage i udviklingen af nye IT-platforme og forretningsområder til 120 banker? Hos os kan du gøre brug af dine kompetencer som agil projektleder på spændende projekter og samtidig spille en vigtig nøglerolle i vores arbejde med at udvikle vores agile projektmetode.

Rollen som projektleder til IT-udvikling og udrulning af Scrum

Vi søger en projektleder, der har en erfaring, både som projektleder og Scrum Master eller Product Owner til vores team af projektledere.

I SDC bliver du en del af et dynamisk miljø baseret på tillid og åbenhed. Vi er organiseret i en matrix organisation og du får mulighed for at komme rundt i organisationen på agile projekter. Som projektleder får du stor indflydelse på dine agile projekter, og du skal samtidig bidrage til udbredelsen af Scrum i organisationen.

Central rolle i IT-udvikling af IT-systemer til 120 banker

Som projektleder arbejder du tæt sammen med udviklere og interessenter i organisationen. Du kommer til at stå for planlægning, scoping og styring af softwareudviklingsprojekter. Du kører agile projekter med vores nye Scrum baserede projektmodel.

Bidrage til agile rejse i SDC

Som projektleder hos os, bliver din opgave at køre agile projekter og facilitere de agile SCRUM-principper i organisation, hvor vi er ca. 700 medarbejdere fordelt på danmark og polen. Vi søger en kollega med SCRUM-værktøjskassen i orden og som samtidig forstår hvornår der er behov for pragmatiske løsninger. Forventer du at træde ind i en afdeling, hvor Scrum er en fuldt etableret del af organisationen er dette ikke stillingen for dig. Motiveres du derimod af muligheden for at bidrage til nye processer og rutiner er dette jobbet for dig.

Du får i rollen som projektleder, ansvar for:

  • Forberedelse og gennemførelse af sprints
  • Projektopgaver for planlægning, scope og ændringsstyring
  • Projektbudget og ressourcestyring
  • Risiko og issue håndtering

Lidt om dig

Vi forventer du er projektleder med erfaring af IT-udvikling,og måske har du erfaring med softwareudvikling og projektledelse i den finansielle sektor. Endvidere forventer vi at du har:

  • 3-5 års erfaring med IT-udvikling, som projektleder, Product Owner eller Scrum Master.
  • erfaring fra den finansielle sektor med IT-udviklingsprojekter, der involverer Front, Middle eller Backoffice områder.
  • en relevant bachelor eller master grad.
  • taler engelsk på et professionelt niveau og du kan også forstå svensk og norsk.
  • en relevant certificering inden det agile område.

Du har stærke kommunikative kompetencer og samarbejdsevner og har et analytisk mindset. Du er en udpræget teamspiller, du er proaktiv og tager ansvar og sætter pris på en omskiftelig arbejdsdag. Du ser en glæde i at lære nyt og er serviceminded overfor både kollegaer og kunder.

Når du arbejder hos os, får du glimrende og fleksible vilkår inklusive flekstid, pension samt syge- og tandforsikring. I tillæg til de 5-ugers ferie får du en ekstra 6.ferieuge, og 5 ekstra fridage, samt ekstra ferietillæg.

Kontakt og praktik

Er du blevet nysgerrig på at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Team Leader i Projektleder afdelingen

Christian Lauridsen på +45 29 25 52 41. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV. Vi ansætter løbende, så skynd dig at og sende en kort ansøgning med dit CV.

Vi opfordrer alle relevante kandidater uanset personlig baggrund til at ansøge, da vi finder mangfoldigheden som værende en styrke som bidrager til vores fælles succes.

Ansøgningsfrist: 15. marts 2021.

Gem job

SDC A/S
Publiceret: 25. februar 2021

Arbejdssted

Location Ballerup