Ap­pli­ka­tions­ar­ki­tekt


Røde Kors er den største humanitære organisation i verden, og vi redder liv og hjælper mennesker i nød hver dag igennem vores globale beredskab. Røde Kors er altid til stede, og det forpligter også, når det gælder iværksættelse af nye digitale muligheder. Derfor er vi i fuld gang med en digital omstilling, så vi kan agere bedre og hurtigere.

En af de fundamentale forandringer, Røde Kors i Danmark står over for, er et øget fokus på hvordan it-arkitektur og data bringes effektivt i spil i den løbende forretningsudvikling. Værdien af data ligger i høj grad i tilgængeligheden, og hvor godt vi evner at omsætte data til informerede og rettidige beslutninger, der kan understøtte hele Røde Kors’ organisation og forretning.

Data skal kunne flyde let og sikkert imellem applikationerne i vores it-systemlandskab, og nye samarbejdspartnere skal kunne koble sig let og smertefrit på vores eksisterende data og funktionalitet, så de kan levere værdi hurtigt. Derfor ønsker vi at bygge en moderne integrationsplatform, der skal fungere som datalag imellem applikationer og systemer og binde landskabet sammen.

Om jobbet

Som vores nye applikationsarkitekt vil du få ansvar for at vedligeholde overblikket over vores applikationslandskab og tilsikre en formålstjenestelig målarkitektur. Her er det vigtigt at have enterprisearkitektbrillerne på og forstå organisationens behov på forskellige plan, så de bedst kan understøttes med it.

Derudover bliver du ansvarlig for udviklingen af føromtalte integrationsplatform. Det kræver, at du har erfaring med .NET og integrationsudvikling, og at du formår at inddrage og tilrettelægge arbejdet med de rette partnere i udviklingsarbejdet. Du har en bred viden om, hvordan IT og digitalisering kan bidrage til at udvikle nye attraktive digitale services.

Du skal også kunne bidrage til, at organisationen udvikler og optimerer medarbejdernes daglige arbejde. Du er nysgerrig og er god til at sætte dig ind i ny teknologi.

Du er optaget af at arbejde agilt, fordi du ved, hvordan det bidrager til øget værdiskabelse og meningsfuldhed for brugerne. Du trives godt med mange bolde i luften i en organisation under konstant udvikling, og du er mere optaget af team-præstationen frem for din individuelle præstation.

Du vil blive en del af Digitaliseringsafdelingens team for data og arkitektur, der sammen med dataarkitekter har ansvar for at opbygge fælles dataplatform samt ny integrations- og udviklingsplatform.

Du vil opleve fleksibilitet i forhold til indretning af din arbejdsdag, og vi har attraktive forhold for ferie og frihed.

Når vi snart møder ind igen sammen, er det med den smukke Fælledparken som baghave og en kantine, der leverer lækker frokost hver dag.

Ansvarsområder

  • Vedligeholdelse af vores nyligt udarbejdede overblik over enterprisearkitekturen i Røde Kors og løbende evaluering af en samlet målarkitektur.
  • Ansvarlig arkitekt på integrationsplatform, der skal sikre en mere løst koblet arkitektur i IT-landskabet.
  • Sikre at udvikling i og for Røde Kors er baseret på sunde principper for metode og arkitektur, baseret på teknologi der er tilgængelig i Røde Kors’ udviklermiljø og -værktøjskasse.
  • Tæt partner til den ansvarlige arkitekt på vores dataplatform.
  • Har rådgivende rolle overfor leverandører ift. at sikre formålstjenestelige løsningsarkitekturer og applikationer, der overholder de vedtagne principper.

Vi forventer af dig

  • Du har relevant akademisk uddannelse og elsker at befinde dig i overlappet mellem løsningsarkitektur og enterprisearkitektur.
  • Du er stærk i .NET-udvikling, gerne med erfaring eller interesse i cloudteknologier såsom serverless, PaaS, containerization, API management el.lign.
  • Du har muligvis erfaring med at indgå i agilt styrede udviklingsprojekter.
  • Du er en god kommunikator der i dialog med organisation og leverandører kan omsætte behov/ønsker til konkrete værdiskabende løsninger.

Vi tilbyder dig

Vi er stolte af den uformelle og humoristiske atmosfære i vores afdeling, hvor sammenhold er i højsædet og fokus på formål og meningsfuldhed er afgørende. Du vil blive tilbudt en fast stilling og indgå i Røde Kors’ sektion for Data & Arkitektur under Digitaliseringsafdelingen.

Digitaliseringsafdelingen består af 25 fuldtidsmedarbejdere og er opdelt i tre teams: Development (digitale projekter og agilt team), IT-Operations (helpdesk og it-drift) og Data & Arkitektur.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive til Christian Blankschøn (chrbl@rodekors.dk), sektionsleder for Data & Arkitektur.

Løn- og ansættelsesforhold

Du skal vælge at søge stillingen, fordi du brænder for det humanitære arbejde og den forskel Røde Kors gør for mennesker i nød i ind- og udland. Vi sikrer, at du løbende har mulighed for kompetenceudvikling, og i stillingen vil du få mulighed for at samarbejde med internationale partnere om konkrete udviklingsprojekter. Til gengæld er Røde Kors ikke lønførende, og du vil blive indplaceret i forhold til dine kompetencer, erfaring m.v. Røde Kors har fællesoverenskomst med AC og HK.

Stillingen er på 37 timer om ugen med betalt frokostpause.

Arbejdspladsen er på Røde Kors’ landskontor Blegdamsvej 27, 2100 København Ø.

Tiltrædelse: hurtigst muligt, dog senest 1. maj 2021.

Ansøgningsfrist er den 11. april 2021, samtaler afholdes løbende, og vi forventer at have afsluttet ansættelsesforløbet i slutningen af marts måned.

Gem job

Røde Kors
Publiceret: 19. marts 2021

Arbejdssted

Location København