IT Pro­jekt­le­der med erfaring fra den fi­nan­si­el­le sektor


Vil du deltage i udviklingen af nye IT-platforme og forretningsområder i SDC? Hos os kan du gøre brug af dine kompetencer som IT-projektleder, til at spille en vigtig nøglerolle i projekter, med udvikling af IT til understøttelse af nye bankservices.

Bliv del af et professionelt projektlederfælleskab

Vi søger en IT-projektleder til vores team af Projektledere, der har erfaring med at lede og styre IT-projekter. Når du kommer til SDC, bliver du en del af et dynamisk miljø baseret på tillid og åbenhed, og hvor du kan dele viden med mere end 40 projektlederkolleger. Vi er organiseret i en matrix organisation og du får mulighed for at komme rundt i organisationen på forskellige typer projekter i SDC’s organisationen. Som projektleder hos os, får du stor indflydelse på dine projekter og kan samtidig sparre med dine kollegaer i projektlederafdelingen.

Central rolle i IT-udvikling af IT-systemer til 120 banker

Som IT Projektleder kommer du til at stå for planlægning, scoping og styring af softwareudviklingsprojekter. Du varetager interessenthåndtering i SDC overfor kunder og arbejder tæt sammen med projekts ejer, arkitekt og forretningskonsulenter, som varetager den faglige del af projektet. Hermed står du også for den daglige ledelse af projektteamet.

Bidrage til vores agile rejse i SDC

Som Projektleder hos os, vil du have muligheden for at bidrage til vores agile rejse i SDC. Vi tester ny agil metode i et antal pilotprojekter. Derudover er vi i gang med at udvikle en ny agil projektmodel, hvor du får mulighed for at bidrag til udvikling og implementering.

Du får i rollen som projektleder ansvar for

 • Projektplanlægning og projektopfølgning
 • Scope og ændringsstyring
 • Projektbudget og ressourcestyring
 • Risiko og issue håndtering
 • Projektrapportering
 • Projekt teamledelse
 • Håndtering af projektets interessenter

Lidt om dig

Du er i dag, IT Projektleder med erfaring fra den finansielle sektor og endvidere har du:

 • 1-5 års erfaring med projektledelse af IT-udvikling og en succesfuld historik med at levere projekter på budget, tid og scope.
 • erfaring fra den finansielle sektor med IT-udviklingsprojekter, der involverer Front, Middle eller Backoffice-områder.
 • en relevant bachelor eller master grad. Du taler engelsk på et professionelt niveau, og du kan også forstå svensk og norsk.
 • Du har gerne en IPMA, PMP eller tilsvarende certificering inden for projektledelse.

Vi lægger vægt på, at du har stærke kommunikative kompetencer og gode samarbejdsevner og har et analytisk mindset. Du er en udpræget teamspiller, er proaktiv, tager ansvar og sætter pris på en omskiftelig arbejdsdag. Du ser en glæde i at lære nyt og er serviceminded mod både kollegaer og kunder.

Når du arbejder hos os, får du glimrende og fleksible vilkår inklusive flextid, pension samt syge- og tandforsikring. I tillæg til de 5-ugers ferie får du en ekstra 6. ferieuge, og 5 ekstra fridage, samt ekstra ferietillæg mv.

Kontakt og praktik

Er du blevet nysgerrig på at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Team Leader i Projektleder-afdelingen Christian Lauridsen på +45 29 25 52 41.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV. Vi ansætter løbende, så skynd dig at og sende en kort ansøgning med dit CV.

Vi opfordrer alle relevante kandidater uanset personlig baggrund til at ansøge, da vi finder mangfoldigheden som værende en styrke som bidrager til vores fælles succes.

Ansøgningsfrist: 15. marts 2021.

Gem job

SDC A/S
Publiceret: 26. februar 2021

Arbejdssted

Location Ballerup