IT-supporter med flair for web­kom­munika­tion og video


Brænder du for teknikken bag digital formidling? Og vil du være med til at sikre, at Danske Regioners digitale konferencer bliver afviklet med høj kvalitet? Så er det måske dig, vi mangler i vores team.

Vi søger en skarp og fleksibel IT-supporter med erfaring med webkommunikation og video til Danske Regioner.

Danske Regioner er interesseorganisation for landets fem regioner, hvis primære opgave er at drive det danske sundhedsvæsen. Vi søger nu en serviceminded kollega med baggrund i IT og support, der får ansvar for teknikken i forbindelse med produktion og afvikling af virtuelle konferencer, webinarer og møder fra vores nyoprettede studie. Du skal også være bindeled til vores eksterne leverandører og bistå med teknisk support på vores hjemmeside. Du vil endvidere indgå i vores helpdesk-team, hvor husets medarbejdere kan henvende sig med IT-relaterede spørgsmål og udfordringer.

I stillingen får du en udadvendt funktion, og vil i løbet af din arbejdsdag komme i kontakt med mange forskellige kollegaer og leverandører. Vi lægger derfor vægt på, at du er imødekommende, god til at kommunikere og trives ved at hjælpe dine kollegaer. Du kommer til at indgå i et erfarent team, hvor du arbejder tæt sammen med kollegaer i IT-enheden og i Kommunikation.

Dine arbejdsopgaver bliver at

  • yde teknisk support under digitale konferencer, webinarer, møder mm. i vores nyoprettede studie samt samarbejde med Kommunikation omkring produktioner.
  • samarbejde med kollegaer i IT-enheden og Kommunikation omkring drift og udvikling af regioner.dk, vores nyhedsbreve og it-udstyr, herunder stå for leverandørkontakten.
  • teste og opdatere videokonferenceudstyr i Danske Regioners mødelokaler og studie.
  • yde it-support til husets medarbejdere, hvis teknikken driller.

Vi er på udkig efter en ny kollega som

  • har erfaring med it-support, webkommunikation og video og er på forkant med it-udviklingen.
  • har erfaring med hjemmesider– herunder drift og udvikling, fx implementering af nye moduler, forbedring af brugeroplevelsen og opkobling af nyhedsmails.
  • har erfaring med den tekniske del bag videoproduktion og erfaring med at håndtere videokonferenceudstyr – eller er nysgerrig efter at lære det.
  • er en tålmodig og imødekommende holdspiller, der kan skabe gode relationer til kollegaer og eksterne samarbejdspartnere.
  • har en relevant it-teknisk uddannelse eller opbygget solid it-viden gennem tidligere erhvervserfaring.

Om arbejdspladsen

Vi tilbyder et varieret og udfordrende job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Når vi spørger medarbejderne, fremhæver de især udfordrende og meningsfulde opgaver, fleksible arbejdsforhold, aktiv personaleforening, god kantineordning og et kollegialt sammenhold, der er præget af uhøjtidelighed, engagement og et højt fagligt niveau. 

Stillingen er placeret i IT-enheden, som hører under Center for Administration og Service. Her dækker vi Danske Regioners interne funktioner, dvs. økonomifunktion, bogholderi - og lønadministration, IT og servicefunktioner, herunder reception, reproduktion, kantine og ejendomsadministration.

Ansøgningsfrist

Vi skal have din ansøgning senest den 12. marts. Samtaler forventes afholdt i uge 11 og uge 12.

Vi forventer, at du kan starte i jobbet 1. maj eller snarest muligt derefter.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos IT-chef Jesper Dystrup Thomsen på tlf. 2014 7737 eller mail til jdt@regioner.dk og digital redaktør Julie Hornstrup Østergaard på tlf. 2434 8583 eller mail jhs@regioner.dk.

Danske Regioner opfordrer alle uanset køn, alder, religion og etnisk oprindelse til at søge. Danske Regioner er en røgfri arbejdsplads.

Gem job

Danske Regioner
Publiceret: 26 February 2021

Arbejdssted

Location København