Dynamics Business Central konsulent søges


Vi udvider vores forretning og har brug for flere hænder.

Om jobbet:

Du vil komme til at arbejde på vores kontor i Frederikssund, hvor du vil indgå i et team af meget dygtige applikationskonsulenter og -udviklere.

Du vil i høj grad være med til at planlægge din egen arbejdsdag og opgaver.

Om ComputerCamp:

I ComputerCamp er vi blandt de bedste i it-branchen til at holde på vores medarbejdere. Og det er ikke helt tilfældigt:

"Det er aldrig trivielt at arbejde hos ComputerCamp. Jeg har udviklet mig rigtigt meget. Vi får lov til at være hele mennesker og ikke bare produktionsmaskiner. Jeg har et par kolleger, som er kommet tilbage. De siger, at man hos ComputerCamp oplever en anden tryghed og frihed end andre steder," siger it-chef Jens Peter Hallund.

"Det gode arbejdsmiljø er hverken skabt med luftige HR-tiltag, idrætsaktiviteter eller vinklubber. Nej, det handler ganske enkelt om ærlighed, anerkendelse, konkrete opgavebeskrivelser og ikke mindst en 37 timers arbejdsuge. Vi støtter medarbejderudvikling og har et kreativt, dynamisk og venligt arbejdsmiljø med gensidig respekt," siger direktør Mads Mathiasen.

Kvalifikationer:

Din vigtigste kvalifikation er din personlighed: Hvordan du er, hvilke værdier og holdninger du har, og hvordan du kommunikerer med og agerer over for andre mennesker.

Du er af rette støbning, hvis du er:

  • Varm og positiv
  • Empatisk og engageret
  • En udpræget holdspiller
  • Samvittighedsfuld og proaktiv overfor andre mennesker

Derudover ser vi gerne følgende om dig:

  • Minimum 2 års erfaring med Microsoft Dynamics NAV / Business Central (Finans)
  • Du er kvalitetsbevidst og har fokus på detaljer
  • Stort engagement og kan overskue komplekse problemer
  • Erfaring med Continia´s moduler er et plus, men ikke et krav

Om ComputerCamp

Vores kontor ligger i Frederikssund. Vi er 17 medarbejdere og blev grundlagt for mere end 40 år siden. Med vores fremtidssikrede SaaS løsninger forventer vi også at have rigtigt mange gode år foran os.

Vi udvikler og leverer medlemsløsninger på Microsoft-platformen til professionelle medlemsorganisationer. Vores kunder er fagforeninger, arbejdsgiverforeninger, brancheorganisationer samt interesseorganisationer. Blandt vores kunder er Dansk Røde Kors, Dansk Magisterforening, WWF og Danmarks Jægerforbund.

Vi er blandt de dygtigste til medlemsløsninger i Danmark, fordi vi er så fokuserede, anvender den nyeste teknologi og har mange erfarne medarbejdere med i gennemsnit 13 års anciennitet.

Se mere på www.computercamp.dk.

Kan du se dig selv hos os?

Vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt på mailadressen ansoegning@computercamp.dk. Vi afholder samtaler løbende.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Systemchef Jens Østergaard på mail joe@computercamp.dk.

Gem job

Computer Camp A/S
Publiceret: 18. marts 2021

Arbejdssted

Location Frederikssund