Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

MES Ap­pli­ca­tion Spe­ci­a­list


Her er en mulighed for at blive en vigtig del af en virksomhed i rivende udvikling.

Chr. Hansen søger dig, der kan være med fra behovsafdækning til test og validering af vores MES-løsninger. Du vil indgå i et specialistteam, som arbejder med konfiguration af MES og OEE-produkter. Vi står overfor en række spændende nye projekter, og vi har brug for en ny kollega til at gøre vores markedsførende løsninger endnu bedre.

Kan du se dig selv i en stor, succesfuld virksomhed med en stærk bæredygtighedsprofil, er Chr. Hansen det næste skridt i din karriere.

Et team af specialister

Du bliver en del af et mindre MES-team, som udover dig består af 4 kolleger med hver deres ekspertiseområde. Vores arbejde understøtter og optimerer Chr. Hansen-fabrikker, og vores vigtigste opgave er at oversætte forretningens behov og fabrikkernes ønsker til robuste og skalerbare MES-løsninger. Derfor bygger vi både løsninger fra bunden og konfigurerer tredjepartsløsninger, afhængigt af hvilket behov vi afdækker.

Du kommer ind på et tidspunkt, hvor vi er ved at definere teamet og vores services på ny. Det betyder, at vi i fremtiden skal tænke endnu mere langsigtet og lave standardløsninger, som kan udrulles på tværs af fabriksenheder, hvilket vil lette vores servicearbejde og skabe synergier på tværs af organisationen.

Få indflydelse gennem din faglighed

Som team arbejder vi i dag med opgaver, som rangerer fra mindre afklaringsforløb til længerevarende projekter, som strækker sig over flere år.

Det vil sige, at du kommer til at beskæftige dig med alt fra de første mockups og design af en løsning til udarbejdelse af decideret designdokumentation. Herefter er du med inde over konfiguration, kodning og konvertering, ligesom du skriver valideringsdokumentation og udfører test- og valideringsforløb.

Udover dine kerneopgaver deltager du løbende i status- og afklaringsmøder, og du leverer support i forbindelse med henvendelser fra kolleger via e-mail eller spørgsmål i vores supportsystem.

En virksomhed med en stærk kultur

Du får base på vores kontor i Avedøre, men der vil også være mulighed for at arbejde hjemmefra et par dage om ugen, ligesom du har mulighed for fleksible arbejdstider.

Vi har en stærk kultur, og når du starter hos Chr. Hansen, sørger vi naturligvis for, at du får en god introduktion til, hvordan vores produktion kører, og hvordan vi tilrettelægger vores arbejde. Derudover kommer du på introkursus, hvor du får indblik i andre dele af organisationen samt lærer mere om de overordnede strategier og visioner for virksomheden.

Initiativrig og pragmatisk softwareudvikler

Du får en central rolle i at oversætte brugernes behov og forretningens retningslinjer til skalerbare og robuste løsninger. Derfor forestiller vi os, at du kan sige ja til følgende:

  • Du har 3+ års erfaring med MES-platforme som fx Wonderware
  • Du har erfaring med softwareudvikling/implementering i fx .NET, Java, T-SQL og AVEVA system platform– og gerne i en produktionsvirksomhed.
  • Du har arbejdet med databaser som fx bygger på Microsoft SQL
  • Det er en fordel, hvis du har kendskab til ERP-platforme som SAP
  • Du taler og skriver dansk og engelsk flydende

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Frederik Wang på +45 7245 9074 eller på jfw@jobindex.dk.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 12. marts 2021 via nedenstående link ”Søg jobbet her”. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning.

Vi afholder samtaler løbende, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Om Chr. Hansen

Chr. Hansen er en global bioscience-virksomhed, som udvikler naturlige ingredienser til fødevare- og kosttilskudsbranchen, den farmaceutiske industri og landbrugssektoren. Chr. Hansen udvikler og producerer kulturer, enzymer, probiotika og naturlige farver. Alle løsninger er baseret på stærke forsknings- og udviklingskompetencer kombineret med betydelige investeringer i teknologi.

Du kan læse mere her.

Kontaktperson

Rekrutteringskonsulent hos Jobindex
Jens Frederik Wang

Tlf. +45 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex søger for Chr. Hansen
Publiceret: 26. februar 2021

Arbejdssted

Location Hvidovre