Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

IT-sy­stem­kon­su­lent med speciale inden for in­fra­struk­tur, servere og cloud


Brænder du for hybride serverløsninger og IT-infrastruktur? Så har vi jobbet til dig!

RIT A/S vokser, og vi søger derfor endnu en ny kollega.

Dine primære opgaver

Som IT-systemkonsulent hos RIT A/S fungerer du som teknisk konsulent, og du får ansvaret for dine egne kunder, hvor du varetager forskellige opgaver og projekter. Opgaverne udføres både i form af konsulentbesøg, fjernopkobling samt via telefon og mail. Dine arbejdsopgaver er bl.a.:

  • Konsulentassistance med hybride cloud-løsninger, infrastruktur, netværk, sikkerhed
  • Teknisk ansvarlig for en række af vores IT-kunder som du også rådgiver efter behov
  • Fejlfinding og løsning

Din baggrund

Vi forestiller os, at du er en kompetent konsulentprofil, der har nogle års erfaring fra en lignende stilling. Du har en holdning til og kan vurdere tekniske aspekter og problemer. Du er god til at kommunikere på dansk og engelsk, er struktureret og analytisk og følger opgaverne helt til dørs.

Du har dybdegående erfaring med:

  • Microsoft servere
  • Microsoft/Office365
  • Netværk/infrastruktur
  • IT-sikkerhed
  • Fejlfinding
  • (og gerne Azure)

Vil du være en del af…

… en dynamisk og handlekraftig organisation i fremgang, hvor du får ansvar og har medbestemmelse? Så er RIT A/S stedet for dig! Hos os er der kort vej til beslutningerne, og du får et tæt samarbejde med vores øvrige IT-systemkonsulenter samt vores helpdesk-funktion.

Vi går meget op i at vores medarbejdere har et godt liv og balance mellem job og fritid. Samtidig har vi et enormt godt sammenhold og vores konsulenter deler tekniske problemer og løsninger med hinanden, så vi hele tiden kan udvikle os og blive dygtigere. Det giver en stærk kultur, som vi er meget stolte af” fortæller adm. direktør Mads Møller Pedersen

Vi bor i helt nye lokaler i et inspirerende miljø i Lystrup, hvor du vil møde velordnede forhold og kompetente kolleger. Der er gode personlige og faglige udviklingsmuligheder, fast løn, pension, sundhedsforsikring og frokostordning.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jeppe Secher på tlf. 7245 9106 eller på jse@jobindex.dk.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 9. april 2021 via nedenstående link "Søg jobbet her". Vi indkalder løbende til samtale og forbeholder os retten til at lukke processen før tid. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson

Rekrutteringskonsulent hos Jobindex
Jeppe Secher

Tlf. +45 72 45 91 06

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 22. marts 2021

Arbejdssted

Location Lystrup