Systemad­mi­ni­stra­tor til Di­gi­ta­li­se­ring og IT i Danmarks Læ­rer­for­e­ning


Har du erfaring med drift og administration af større IT-løsninger? Forstår du den afgørende vigtighed af stabil drift og højt sikkerhedsniveau? Og har du erfaring med Microsoft teknologi og Azure? Hvis du kan nikke ja til det - så har vi måske stillingen til dig.

I Danmarks Lærerforening står vi foran en større modernisering af vores driftsmiljø. Vi er i gang med en implementering af Office365 og er ved at løfte vores store systemer over på Dynamics365. Vi søger derfor en erfaren systemadministrator, som med engagement kan indgå i disse projekter og være med til at gennemføre dem succesfuldt samt få dem forankret i sikker drift - i tæt samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere. Som vores nye kollega får du en stor aktie i at styrke den fortsatte udvikling af vores IT-løsninger med tæt inddragelse af brugerne. Desuden står vi overfor at skulle udlicitere driften af vores servermiljø.

Vi arbejder bl.a. med følgende teknologier og systemer: Microsoft Server, VMware, Active Directory, Group Policy, SQL-server, Exchange, SCCM, Office365, SAN, netværk og Veeam,

Du bliver en del af en enhed, der består af 12 engagerede medarbejdere. Atmosfæren er uformel og uhøjtidelig.

Digitalisering og IT er forankret med reference til stabschefen i Ledelsessekretariatet. Enhedens ansvar spænder over udviklingsprojekter, systemdrift, leverandørstyring, medlemsløsninger samt sikkerhedsrelaterede opgaver. Vi foretrækker standardløsninger, når vi vælger teknologiske platforme.

Dine hovedopgaver bliver at:

  • deltage i projektet om at få løftet DLF’s primære systemer op i Dynamics365, bl.a. vores medlems- og kursussystem og sekretariatets økonomisystem.
  • deltage i projekt omkring udlicitering af IT-driften
  • varetage systemadministration og vedligehold af foreningens IT-løsninger
  • sikre løbende vedligehold og optimering af driftsprocesser, herunder udarbejde relevant dokumentation
  • varetage 2. level support på servere og netværk
  • være sparringspartner i forhold til udviklingsprojekter.

Din profil

Du har erfaring fra en lignende stilling, er nysgerrig og dialogsøgende i din tilgang. Dyb teknisk forståelse og sans for optimering af driftsprocesser, er en selvfølgelighed. Ligesom du gerne skal have arbejdet med håndtering af IT-drift på forretningskritiske systemer. Medbringer du erfaring med Dynamics365 og Azure er det et plus.

Endvidere er du kendetegnet ved, at du:

  • mestrer at etablere konstruktive samarbejdsrelationer: relationer skaber resultater
  • er en god formidler af tekniske problemstillinger til brugere uden detaljekendskab til IT
  • motiveres af at lære nyt og videregive din viden til andre: sætte din viden og faglighed i spil
  • behersker at være handlingsorienteret, systematisk og samtidig grundig.

Det er en fordel, hvis du har forståelse for dynamikken i en politisk ledet organisation.

Vi tilbyder

En arbejdsplads midt i hjertet af København, hvor du befinder dig i et udfordrende, afvekslende og selvledende arbejdsmiljø med attraktive ansættelsesvilkår og rige muligheder for at sætte dit eget præg på arbejdsopgaverne.

Kendetegnende for Danmarks Lærerforening er et engagement, der hviler på et fagligt stærkt fundament og en god kollegial omgangstone.

Vilkår

Stillingen ønskes besat pr. 1. maj 2021. Ansættelsen er omfattet af overenskomst mellem Danmarks Lærerforening og HK.  Lønindplacering sker jf. overenskomsten efter det kommunale lønsystem ud fra kvalifikationer og erfaring.

I ansættelsen indgår en arbejdsgiverbetalt AP pensionsordning på 17,3 %. Arbejdstiden er tilrettelagt ud fra 37 timer ugentligt. Vi har 6 ugers ferie.

Vil du vide mere?

Er du velkommen til at kontakte faglig leder af Digitalisering og IT Jørn Harding Mølholm, tlf. 2346 8507.

Vi skal modtage din ansøgning og CV senest torsdag den 18. marts 2021 kl. 12.00.

Vi forventer at holde første runde ansættelsessamtaler mandag den 22. marts 2021. Anden runde samtaler forventer vi at afholde torsdag den 25. marts 2021.

Fremtiden starter i skolen. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Danmarks Lærerforening er en partipolitisk uafhængig organisation med 84.000 medlemmer, hvoraf hovedparten er lærere i folkeskolen. Danmarks Lærerforening varetager medlemmernes tjenstlige og økonomiske interesser og arbejder for pædagogisk udvikling af folkeskolen.

Gem job

Danmarks Lærerforening
Publiceret: 1. marts 2021

Arbejdssted

Location København