Frontend-udvikler med kendskab til backend


Er du en passioneret frontend-udvikler med mindst et par års erfaring, der ønsker at tage dine evner til det næste niveau? Vil du gerne arbejde for en virksomhed i vækst, der vokser sammen som et team med ambitionen om at være den bedste teknologipartner for vores kunder?

Frontend-udvikler i Kruso

Din vigtigste opgave som frontend-konsulent i Kruso vil være at levere de bedst mulige webløsninger til vores kunder og være med til, at vi som team løfter barren for hele vores frontend-udviklingsmiljø med hensyn til nye teknologier og standarder. Vi leder efter dig, der er passioneret for frontend-udvikling, har interesse for design og brugeroplevelser, er nysgerrig på optimeringer og med en tro på, at du kan gøre en forskel. Overordnet bliver dit arbejde at hjælpe virksomheden og teamet løbende med at forbedre vores kunders fremragende service.

Du vil være en del af et dansktalende udviklingsteam, der arbejder for en stor dansk offentlig klient. Vi forventer, at du bidrager med drive og dedikation, og til gengæld leverer vi et arbejdsmiljø, hvor alle betyder noget, og hvor der er plads til personlig og professionel udvikling. Kruso er en virksomhed i vækst, og vi tilbyder den rigtige kandidat en god mulighed for at påvirke vores retning som virksomhed.

Hvad vi forventer af dig:

  • Frontend-udvikling er din professionelle passion: Frontend er der, hvor du har dine styrker i programmering. Det kræver selvfølgelig, at du har noget indsigt i backend-programmering, men frontend er der, hvor du kan gøre en forskel.
  • Sans for design: Det er et plus, hvis du har sans for design og kan improvisere over eksisterende designs eller endda har en baggrund inden for design, UX, UI.
  • Du er god til at kode: I sidste ende er kodning det, vi gør, og du udmærker dig ved webbaserede frontend-teknologier.
  • Du er ambitiøs: Du vil være den bedste, og du forsøger konstant at forbedre dig.
  • Du er en teamplayer: Du kan lide det daglige samarbejde og videndelings med kolleger og bidrager til teamudvikling.
  • Du går op i kvalitet: Vores primære mål er at opbygge de bedst mulige løsninger til vores kunder, og du anerkender vigtigheden af de sidste 10 procent.
  • Taler flydende dansk: Din primære klient taler dansk, så dette er et krav.

Ud over ovenstående forventer vi, at du har evnen til at arbejde fra vores kontor og klientkontor begge beliggende i København.

Hvad bliver dine primære opgaver?

Som frontend-udvikler er dit job at kode og hjælpe dit team og kolleger med at levere de bedste løsninger til vores kunder. Du kommer til at arbejde med HTML5, CSS3, JavaScript ved hjælp af teknologier og værktøjer som Webpack, Gulp, SASS, jQuery, Git og meget mere på en .Net-baseret arkitektur, der spænder fra CMS til Microservice-implementeringer. Det forventes også, at du holder øje med nye teknologier og best practices og bruger tid på at implementere disse for at forbedre kvaliteten af vores arbejde.

Vi stræber efter at have frontend-udviklere, der også kan udvikle og tilpasse et eksisterende design til nye moduler. Det er derfor højt værdsat, hvis du har et skarpt øje for design.

Udover at udvikle og kode arbejder vi alle i Kruso tæt sammen med vores kunder for at samle og forstå deres behov, så vi sikrer bedst mulig service.

Hvis du har kvaliteter til og ambitioner om at besidde roller som Lead Developer eller Client Lead, giver vi mulighederne for at få det til at ske.

Hvorfor arbejde i Kruso?

Kruso er et dynamisk og åbent miljø, hvor vi elsker at samarbejde og dele viden med hinanden og arbejde sammen om løbende at forbedre os selv. Vi har en stærk professionel kultur, hvor vi fokuserer på at finde og udvikle de bedste løsninger til vores kunder. Samtidig er vi stolte af et afslappet arbejdsmiljø, hvor der er plads til alle.

Indimellem har vi en virksomhedsomspændende innovationsdag, hvor teams og enkeltpersoner vælger emner at arbejde med for at lære og dele nye teknologier.

Kruso er en af Danmarks mest erfarne leverandører af digitale løsninger til både offentlige og private virksomheder. Vi er omkring 40 udviklere på vores kontorer i centrum af København, Århus og Malmø. Vores tjenester inkluderer digital strategi, rådgivning, udvikling og support baseret på .Net.

Gem job

Kruso A/S
Publiceret: 1. marts 2021

Arbejdssted

Location København