Full stack udvikler til TV 2 Danmark


Vær med til at udvikle fremtidens afviklingssystemer for de indholdsproducerende afdelinger

Stillingen er nyoprettet, hvorfor du i høj grad selv kan være med til at præge indholdet i tæt samarbejde med produktejere og forretningen. Du bliver en del af et dedikeret og centralt team, som er en vigtig samarbejdspartner når det gælder produktionsudstyr til TV 2s indholdsproducerende enheder.

Har du lyst til at sætte præg på fremtidens afviklingssoftware med node.js/React og mestrer du allerede at navigere både frontend og API integrationer? Så har du hermed muligheden som full stack udvikler for Content Technology.

Om jobbet

Som full stack udvikler spiller du og dine kolleger en central rolle i at sikre skalerbare og robuste produkter, der har høj oppetid og få fejl. TV 2 leverer dagligt indhold til hele Danmark, og igennem dit udviklingsarbejde sikrer du, at brugerne kan have tillid til, at TV 2 altid leverer nyheder – også i breaking situationer.

I teamet har vi en uformel kultur med fokus på dialog, selvstændighed og ansvar. Vi måler medarbejdertilfredshed årligt og er stolte af at ligge i toppen af dansk erhvervsliv – noget vi har arbejdet målrettet på at opnå.

Content Technology er en del af TV 2s ambitiøse og stærke tekniske udviklingsafdeling med meget kompetente medarbejdere, der arbejder sammen om at skabe og vedligeholde TV 2s tekniske platform og miljøer.

Dine opgaver

Som vores full stack udvikler vil du arbejde tæt sammen med dine interne og eksterne udviklerkolleger, produktejere og designere, og dine hovedopgaver vil være at:

 • udvikle vores nye afviklingsplatform ”Sofie” i høj kvalitet i Node.js, React og TypeScript med fokus på robusthed og skalerbarhed i tæt samarbejde med eksterne udviklere og interne produkt ejere
 • ”over the top” udvikling til vores store produktions platform, som dagligt bruges af mere end 400 indholdsproducerende kollegaer i Nyhederne, Sporten og TV2Play
 • foretage reviews af dine kollegers kode, deltage aktivt i diskussioner og generelt bidrage til videndeling
 • skrive unit tests der dækker de vigtigste dele af din kode
 • have en DevOps-tankegang og følge dit arbejde hele vejen ind i produktionen

Du skal tage ejerskab og være med til at drive softwareudviklingsprocessen for de større opgaver.

Din faglige profil

Du må gerne have:

 • minimum to års erfaring med softwareudvikling
 • en uddannelse i IT eller dokumenterbar relevant erfaring
 • lige interesse for backend og frontend udvikling
 • grundlæggende kendskab til at bruge unit tests i dit arbejde
 • forstå talt og skrevet dansk og engelsk

Din personprofil

Vi synes det er fantastisk hvis du er:

 • initiativrig og proaktiv
 • struktureret og ansvarsbevidst
 • venlig og god til at skabe relationer
 • dialogorienteret og konstruktiv

Teamet og TV 2

Hos os får du ansvar og udfordringer i en teknisk stærk afdeling, der værdsætter det gode samarbejde, og som i dag består af 8 dygtige kollegaer. Afdelingens primære stakeholder er TV 2s indholdsproducerende afdelinger.

Dit arbejdssted bliver på TV 2s lokation på Kvægtorvet i Odense. Tiltrædelse snarest muligt. Vi behandler ansøgninger løbende.

Ansøgningen

Send os dit CV sammen med en motiveret ansøgning. Vi lægger vægt på, at du i din ansøgning og i dit CV beskriver, hvordan du opfylder de faglige kriterier nævnt i den faglige profil med konkret eksempler.

Ansøgningsfrist: 4. april 2021.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Henrik Dudek Povlsen
Teamchef
hedu@tv2.dk
Tlf.: 30100166

Gem job

TV2
Publiceret: 2. marts 2021

Arbejdssted

Location Odense