Frontend-udvikler til Politiken


Er du frontend-udvikler, der gerne vil være del af Politiken.dk, et af Danmarks mest besøgte website? Lyder det at være med til at udvikle fremtidens medieplatform fra bunden på et af de stærkeste nyhedssites I Danmark i et fagligt og socialt stærkt team med PO’ere, designer, webmaster og udviklere i en samlet enhed spændende?

Om udviklingsafdelingen

Vi er et lille team, og du vil komme til at få stor indflydelse på hvad der bliver lavet. Vi laver alt fra visuel historiefortælling, selvudviklet podcast-streaming, app, CMS-udvikling og egne personaliseringstjenester til integration med abonnements- og annoncesystemer, så du vil opleve mange alsidige arbejdsopgaver.

Vi releaser hver 2. uge og har stor fokus på at lave at kunne finde den bedste og mest fremtidssikrede løsning gennem research og prototyping forud for produktionskodning.

Om teamet

Vi er et mindre team på 6 udviklere (3 frontend, 2 backend og 1 fullstack). Derudover har vi en arkitekt og flere designere, product owners, med videre. Vi forventer at vokse med 6 mand i teamet i indeværende år, da vi satser strategisk på udvikling af vores nye platform. Vi ansætter 2-3 backend-udviklere.

Om rejsen og rollen

Vi er lige nu ved at de tage første skridt mod at bygge en helt ny platform, som er del af en langsigtet strategi. Dvs. en ny backend og frontend struktur, som skal sikre at forretningen fortsat kan udvikle sig digitalt. Vi vil i højere grad fokusere på tools og infrastruktur, som passer præcist til kernen af vores forretningsbehov, og koble den til specialiserede off-the-shelf-løsninger, som ligger uden for kernen af vores kompetenceområde. Vi har stor fokus på performance og skalerbarhed.

Udviklingen af vores nye platform er en del af en langsigtet strategi. Vi er igang med at opbygge et omfattende produkt fra bunden, som vi skal bruge og vedligeholde i mange år frem, og vi har derfor stor fokus på at programmere på en grundig og holdbar måde – vi skriver object-orienteret kode med veldefinerede snitflader og som kan testes.

Samtidig går vi meget op i performance. Det er vigtigt at politiken.dk tegner så hurtigt som muligt for brugeren, også når vi har meget indhold og personalisering. Vi strukturer i høj grad vores kode og infrastruktur med henblik på fart. Du må meget gerne have interesse for hvordan koden fungerer under hjelmen, og synes at det er sjovt at få noget til at performe bedre.

Vi er flere steder stadig i gang med at finde ud af, hvad vi skal bygge og hvordan. Vi ved ikke alt og forventer heller ikke at du gør, men du skal kunne lide tekniske udfordringer og have mod på at grave dig ned i nye områder og blive ekspert. Du vil komme til at bruge tid på at undersøge løsninger, prototype ideer, spare omkring dem og til sidst at implementere og dokumentere dem.

Arbejdet med vores nye digitale platform kan groft inddeles i to kategorier:

  1. Vores nuværende monolitiske kodebase skal splittes op i mange cloud-baserede microservices, som taler til hinanden via fast definerede snitflader og er skrevet i Kotlin.
  2. Vi skal udvikle en in-house webbaseret text-editor som vores frontendere og designere skal bruge til at skrive vores html og css, samt opsætte vores templates.

Vores tech-stak er:

  • React Native, Alpine.js, Tailwind.css og MVC

Hvis du har erfaring med andre objektorienterede sprog, er ambitiøs og interesseret i at lære nye ting – og indstillet på at blive kompetent og dygtig inden for vores tech-stak er du også velkommen.

  • 1-5 års erhvervserfaring.
  • Interesse for agile udviklingsprincipper, code reviews, Github, Slack og Jira
  • Gerne uddannelsesmæssig IT-baggrund som datamatiker eller datalog. Talent er dog vigtigere end formel it-uddannelse
  • Flydende både skriftligt og mundtligt i dansk

Hvis du er nyuddannet med gode karakterer og studierelevant job og har det rette mindset er du også mere end velkommen. Du har formentlig et par hobby-projekter inden for it-/software – da du bare ikke kan lade være.

Vi tilbyder

  • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder
  • Mulighed for at påvirke en af Danmarks mest besøgte sites
  • Godt socialt miljø med hyppigere arrangementer

Interesseret?

Du er velkommen til at kontakte Malthe Andersen fra iHeadHunt, som varetager rekrutteringen på telefon +45 60 88 21 26 eller send blot dit CV til job@iheadhunt.dk mærket ”Java webudvikler. Ansøgning er ikke nødvendig, men du er velkommen. Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Gem job

iHeadHunt ApS
Publiceret: 2. marts 2021

Arbejdssted

Location København