IT Service Manager


Er du god til at eksekvere – og kan du lide at sikre fremdrift?

-så er du måske vores nye IT Service Manager?

I Sentia Denmark er vi 200+ medarbejdere der lever og ånder vi for digitalisering, og vi tror på, at en gennemtænkt it-strategi er vejen til vores kunders vækst, en god samfundsansvarlig forretning og attraktive arbejdspladser. Sentias ambition er at være markedets førende ekspert, der rådgiver brancheledende virksomheder i Danmark og i Europa.

I vores nye Delivery unit søger vi nu en IT Service Manager, der sætter sin ære i at yde professionel service i en organisation hvor vi tænker og arbejder med og for kunderne, som er god til at holde mange bolde i luften, og som kan se sig selv i en it-virksomhed med sunde værdier, professionelle og humoristiske kolleger og sociale aktiviteter.

Om Jobbet

Som IT Service Manager indgår du i et dynamisk og dedikeret team med 4-5 kolleger. Vi arbejder tæt sammen i det daglige og tror på at vi lykkes bedst som team. Vi gør vores yderste for at levere til tiden og sikre at kunderne får gode oplevelser. Din fornemmeste opgave bliver derfor at sikre en god dialog med kunderne, kollegaer og leverandører, så alle er godt informeret om planer og fremdrift, og intet falder i mellem to stole.

Du vil få ansvaret for at planlægge og følge op på aftalte bestillinger fra vore kunder, som indebærer koordinering med vores Commercial unit og på tværs af Sentia Operations og eksterne leverandører. Videre vil du have ansvaret for:

 • At holde kunder informeret om leveranceforløb
 • Facilitere eskaleringsmøder med relevante stakeholders
 • Opdatering af interne og eksterne kundesystemer
 • Opfølgning hos underleverandører
 • Koordinering af tekniske detaljer i leveringsprocessen
 • Koordinering af mindre projekter
 • At bidrage til optimering af vore interne arbejdsmetoder og procedurer

Om dig

Som person er du glad, udadvendt, selvstændig og kan arbejde fokuseret og ansvarsbevidst. Du har gode samarbejdsevner, er empatisk og kommunikativ, og leverer service på et højt niveau - også i en presset situation. Du trives i en hverdag med mange forskellige kunder og opgaver, og du er parat til at yde en indsats.

Vi forventer at du:

 • Har erfaring som projektkoordinator, projektleder eller Service Delivery Manager
 • Har erfaring med kundevendte IT-leverancer
 • Arbejder selvstændigt, struktureret og har styr på dine opgaver og leverancer
 • Er god til at kommunikere, mundtligt og skriftligt, både på dansk og engelsk
 • Har generel IT-teknisk forståelse, herunder netværk og infrastruktur
 • Har relevant uddannelse og eventuelle certificeringer
 • Taler og skriver dansk flydende

Videre vil det være en fordel dersom du har erfaring med ITIL og systemer som ServiceNow og Jira, ligesom agile forståelse og erfaring vil være et plus.

Vi tilbyder

Et spændende job i en international it-virksomhed med en flad struktur. Her har du mulighed for faglig og personlig udvikling, frihed under ansvar og dygtige, dedikerede kolleger.

Vi har en social medarbejderforening, kantineordning samt et arbejdsmiljø, hvor vi vægter både det sociale og professionelle aspekt. I Sentia værdsætter vi dygtige medarbejdere og ved, at vores succes kommer gennem en fælles indsats.

Dit nye team gør hver dag sit yderste for at levere professionelle tjenester til kunderne og support til organisationen. Vi er en broget flok med både nyuddannede og erfarne kolleger. Fælles for os er, at vi trives i en uforudsigelig hverdag. Vi tilstræber en fair arbejdsfordeling, hvor alle i teamet dagligt løser opgaver ud fra et varierende kompetenceniveau

Arbejdssted og -tider

Dit faste arbejdssted vil være på vores kontor i Herlev. Stillingen er fuldtid 37 timer pr. uge.

Er du vores nye kollega?

Vi ser meget frem til at modtage din ansøgning samt CV, og vi opfordrer dig til at søge hurtigst muligt og senest den 14. marts 2021. Vi håndterer ansøgningerne i takt med, at vi modtager dem og afholder løbende samtaler. Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige person.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Delivery and Internal IT Ellen Koht Krogh på mail: ellen.krogh@sentia.com eller telefon 4093 4555.

Vi ser mangfoldighed i medarbejdersammensætningen som en styrke, og vi opfordrer derfor alle uanset baggrund til at ansøge.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Sentia Denmark er anerkendt for brancheførende compliance samt ekspertise på områderne for cloud og forretningskontinuitet. Sentia tilbyder managed- samt sikre cloud services, der lader kunder outsource deres it-infrastruktur, drift og vedligehold i en hybridmodel. Med søsterselskaber i Holland og Belgien, sikrer vi løbende europæisk innovation og vidensdeling på områderne for cloud-teknologi og compliance. Som betroet cloud-rådgiver for private og offentlige organisationer hjælper vi med at definere cloud-strategier og guider vores kunder til en succesfuld digitalisering, fuldstændig afstemt med forretningsstrategier, i overensstemmelse med ændrede lovkrav samt tilsikret moderne og flerlaget it-sikkerhed. På den måde kan vores kunder udnytte den fulde værdi af cloud ved at skabe konkurrencefordele samt vækst af forretningen.

Mere information kan findes her: www.sentia.dk og på www.linkedin.com/company/sentia-dk/.

Ansøgningsfrist: 14. marts 2021.

Gem job

Sentia Denmark A/S
Publiceret: 2. marts 2021

Arbejdssted

Location Herlev