IT-ana­ly­ti­ker til design og da­ta­mo­del­le­ring af grunddata

 

Vil du skabe IT-løsninger til gavn for samfundet?

I ATP’s IT-organisation er vi på udkig efter en IT-analytiker, der har lyst til at indgå i et agilt team med fagfælleskab omkring grunddata, der indhentes fra store offentlige registre, lagres i egne databaser og beriges, inden de stilles til rådighed for resten af koncernen.

Du og teamet udvikler, vedligeholder og supporterer grunddata-applikationer, der primært er baseret på person-, virksomheds- og ejendomsdata. Du analyserer og afdækker behov i samarbejde med forretningen og udarbejder specifikationer til udviklerne.

Kan du lave krav om til løsninger?

Du har en relevant IT-uddannelse eller anden dokumenteret erfaring. Vi søger dig, der er fagligt stærk og interesserer dig for tekniske og forretningsmæssige problemstillinger.

Det er en fordel, hvis du har beskæftiget dig med objektorienteret backend-udvikling eller tidligere har arbejdet som softwarearkitekt. Du kan lave krav om til løsninger og er desuden bekendt med:

  • modellerings-/designværktøjer (fx QLM).
  • relationelle databaser, DB2 og SQL
  • batch-applikationer og web services.

Som person går du analytisk til værks og tager initiativ. Du arbejder selvstændigt og er i stand til selv at definere opgaver og strukturere dit arbejde.

Vil du være en del af et større IT-fællesskab?

I Allerød bliver du en del af en in-house IT-afdeling med mere end 300 kolleger. Du indgår i et unikt IT-fællesskab, hvor vi kommer med mange forskellige baggrunde og med et fælles ønske om at levere de bedste løsninger. Vi hjælper hinanden i det daglige og deler gerne vores viden med hinanden.

Login, Workzone & UDK Data er en sektion bestående af 10 udviklere, analytikere og leverandørstyrere, der deltager i etableringen af fremtidssikrede og bæredygtige løsninger og holder eksisterende applikationer kørende. Vi ser frem til at få dig med på holdet og til at byde dig velkommen på en arbejdsplads, der har vundet titlen som finanssektorens mest attraktive arbejdsplads i de seneste to udgaver af Version2’s IT Company Rank.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 250 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingshus af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

=dig? Så send en ansøgning

Send os din ansøgning og CV senest d. 25. marts. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Helle Brøndsholm på tlf. 2480 9453.

Gem job

ATP
Publiceret: 3. marts 2021

Arbejdssted

Location Allerød