0250 - .NET-udvikler, til stor ser­vi­ce­virk­som­hed, Stor­kø­ben­havn, fa­stan­sæt­tel­se

Vil du hjælpe med at udvikle nye, spændende og professionelle systemer, der anvendes både internt og eksternt hos firmaets kunder?

Om muligheden

Du bliver del af internt team af udviklere, som har ansvar for at modernisere, vedligeholde og udvikle nye forretningssystemer.

Du vil komme til at samarbejde med øvrige dele af den danske organisation og vil også få input og kontakt med europæiske leverandører og samarbejdspartnere.

Om dig

Du er en ambitiøs og dedikeret koder. Du har erfaring med at arbejde i agile miljøer og kan arbejde på tværs af funktioner i teams.

Du har erfaring med MS .NET, samt erfaring med CMS-systemer, f.eks. EpiServer, Umbraco eller lignende.

Du tilbydes

Du tilbydes at blive en del af et dygtigt og velfungerende team. Der er god work-life-balance med både fleksibilitet og hjemmearbejde.

Her får du indflydelse på, hvordan der arbejdes på de produkter, der udvikles. Som en virksomhed i vækst i et dynamisk marked sættes der pris på ihærdighed og initiativ, og man tror på tillid og gensidig respekt.

Ansøgning

Vil du vide mere om opgaven, er du velkommen til at kontakte 2B Networks på telefon 70 20 96 30. 

Er du interesseret, kan du sende din ansøgning mærket ”0250” med vedhæftet CV til job@2bnetworks.dk. Du kan også søge jobbet via "søg jobbet her"-knappen. 

Da stillingen skal besættes hurtigst muligt, behandler vi ansøgningerne løbende.

Gem job

2B Networks ApS
Publiceret: 12. marts 2021

Arbejdssted

Location Storkøbenhavn