For­ret­nings­vendt sy­stem­ud­vik­ler, In­ve­ste­ring og Formue

Vi søger nu en ambitiøs systemudvikler, som brænder for at gøre en forskel, og som vil være med til at sikre den optimale systemunderstøttelse af kapitalforvaltningsområdet. Området understøttes af en række komplekse købesystemer og egenudviklede systemer, som tilsammen udgør en essentiel del af bankens systemlandskab.

Om jobbet

Som systemudvikler i team Kapitalforvaltningssystemer indgår du i et team (vi kalder dem squads), der har til ansvar at videreudvikle, drifte og fejlsøge på tredjeparts investment management IT-systemer, som er uundværlige for Jyske Banks kapitalforvaltningsværdikæde i Jyske Capital.

Du yder en professionel drift og udvikling, hvor høj driftsstabilitet, kvalitet i løsningerne, automatisk overvågning og proaktiv fejlsøgning er i højsædet. Du navigerer i komplekse systemsammenhænge og inddrager flere både eksterne og interne specialister i løsningen. I tilfælde af driftsudfordringer formår du at bevare overblik og ro, så de løses bedst muligt.

Som systemudvikler arbejder du primært på Microsoft platforme, men enkelte installationer kører på Unix servere. Til det daglige arbejde anvendes en bred vifte af værktøjer som scripting i batch, PowerShell, kodning i proprietært sprog, SQL-forespørgsler, samt schedulering af tasks i ActiveBatch. Men dit primære værktøj er din brede IT-ekspertise og lyst til at forstå, interagere med og udfordre forretningen, når det kræver det.

Squadét, du skal indgå i, er tværfagligt og består af i alt 10 medlemmer, alle med forskellig baggrund og profil. Squad’et har bl.a. ansvaret for, at SimCorp Dimension, Factset og Advent Geneva er kørende og løbende bliver udviklet, optimeret og vedligeholdt.

Afdelingen

Jyske Banks udviklingsorganisation er gået all in på at udvikle efter de agile principper og har derfor også organiseret os herefter. Formue og Investering er en enhed (en ”tribe”), der dækker over 7 teams (vi kalder dem squads). Hvert squad er en selvledende enhed med Scrum Master, Product Owner, forretnings- og IT-udviklere.

Vi er i alt 60 medarbejdere i triben med forskellige profiler, fx IT-udviklere og forretningsudviklere.

Som systemudvikler er du ligeledes del af et tværgående Chapter (fagligt fællesskab), hvor der er 13 IT-udviklere i alt. Du kommer derfor også til at vidensdele med de andre squads omkring vores produkter og koncepter. Du får en god berøring med, hvad der sker inden for hele fagområdet Investering og Formue.

Din profil

Vi forventer, at du har en videregående uddannelse inden for IT, at du som udgangspunkt har erfaring med Microsoft Servere, grundlæggende netværksprincipper, scripting og databaseudvikling. Etablering, overvågning og fejlsøgning af unattended jobafvikling er kendte discipliner for dig. Du kan bevæge dig ubesværet indenfor mange IT-discipliner, og du trives i at jonglere med mange forskellige værktøjer, lige fra gængse command-line utilities, over standardiserede Windows-applikationer til specialiserede interfaces i vores tredjeparts investment management systemer.

Du har et stort drive samt høj faglig stolthed, hvor du konstant søger at forbedre kvaliteten af dit arbejde.

Det vægter højt, hvis du har erfaring inden for den finansielle sektor, investeringsområdet eller de teknologier vi anvender.

Derudover forventer vi, at:

  • Du, ud over at kode og drifte vores systemer, har lyst til at engagere dig i den forretningskontekst du bygger systemer til
  • Du kan se dig selv i hele opgaveprocessen – fra indledende afklaring med forretningen til den afsluttende test
  • Du er udpræget holdspiller og arbejder godt både, når du har ansvaret for dine egne opgaver, og når du arbejder tæt sammen med andre om et fælles mål
  • Du arbejder struktureret, omhyggeligt og med høj kvalitet
  • Du er hjælpsom og kan lide en uformel stemning

Ansøgning

Send os din ansøgning hurtigst muligt. Sidste frist er 15.03.2021. Vi forbeholder os retten til at fjerne opslaget før tid, hvis rette kandidat er fundet.

Senior HR Partner Karsten Seeberg vil tage sig af din ansøgning.

  • Arbejdssted: Silkeborg
  • Selskab: Jyske Bank
  • Afdeling: Kapitalforvaltningskoncepter
  • Ansøgningsfrist: 15.03.2021
Gem job

Jyske Bank
Publiceret: 3. marts 2021

Arbejdssted

Location Silkeborg