IT-data com­pli­an­ce spe­ci­a­list


Croda Denmark A/S er verdens største producent af adjuvanter til human vaccine. Virksomheden arbejder under Pharma GMP og eksporterer til kunder i hele verden. Adjuvanter indgår i mere end 2 mia. vaccinedoser årligt. Blandt andet bidrager vores produkter til, at vacciner mod livmoderhalskræft, polio hepatitis, stivkrampe, difteri, kighoste, botulisme og miltbrand fungerer efter hensigten. Fabrikken er beliggende i Frederikssund og beskæftiger ca. 90 medarbejdere.

Jobbet

Vi søger en ny kollega til en midlertidig stilling i 12 måneder, som kan være med til at dokumentere eksisterende setup samt implementere nyt automatiseret udstyr i såvel produktionen, QC samt den øvrige del af fabrikken. IT-afdelingen består pt af 3 medarbejdere; en Site IT-analyst som dækker hele Office-delen, en IT-data compliance specialist, der har brug for en ny kollega til at hjælpe med at gennemføre en række GMP-relaterede projekter samt leder for området.

Vores daglige arbejde i IT drives af aktiviteter, der relaterer sig til brugen af computersystemer i produktionsudstyret i vores GMP-produktion. Vores mission er at sikre dataintegriteten af kritiske produktionstrin gennem en risikobaseret vurdering af valideringsomfanget samt etablere nødvendige procedurer, hvor etablerede processer forankres og løbende tages op til revision.

Dine kompetencer

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse indenfor IT og min 5 års erfaring med IT-support og validering af en GMP-virksomhed. Derudover skal du have et godt kendskab til, hvordan man i praksis implementerer retningslinjer fra 21 CFR part 11 samt Eudralex vol 4 Annex 11.

Vi forventer, at du som minimum har erfaring med:

  • Systemadministration indenfor Active Directory
  • Konfiguration af Cisco network devices
  • Validering af IT-systemer

Derudover har den ideelle kandidat erfaring med:

  • Konfiguration af Fortigate firewalls
  • SQL-databaseadministration i et high availability miljø
  • Hyper-V management i et high availability miljø
  • Veeam backup-systemer
  • Drift of opsætning af serverrum
  • Overvågning via SolarWinds

Vi tilbyder

Et udfordrende og selvstændigt job i et uhøjtideligt arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder. Arbejdet vil foregå i tæt samarbejde med IT-afdelingen samt den øvrige del af GMP-organisationen. Vi tilbyder en 37 timers arbejdsuge, og du vil være omfattet af firmas pensionsordning. Der er endvidere mulighed for at deltage i vores kantineordning og en aktiv personaleforening.

Din profil

Du arbejder konstruktivt, er god til at bevare overblikket og samtidig have styr på detaljerne samt begår dig godt i et omskifteligt miljø, hvor prioriteter kan ændres med kort varsel. Du har en pragmatisk tilgang og kan tænke kvalitet ind i helheder og byde ind med nye ideer og input på egne opgaver.

Du har gode samarbejds- og kommunikationsevner og forstår at omsætte brugernes behov for IT-services til et ”part 11 compliant”-produkt. Firmasproget er dansk, så vi forventer, at du kan flydende dansk, men al dokumentation udarbejdes på engelsk, så det forventes også, at du behersker engelsk på et fagligt højt niveau. 

Yderligere information

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Data Compliance Manager Karen Munkedal på telefon: +45 26 98 99 31.

Er du interesseret?

Klik på "søg jobbet her" og send os din ansøgning med CV inden 1. april 2021.

Gem job

CRODA Denmark A/S
Publiceret: 3. marts 2021

Arbejdssted

Location Frederikssund