Da­ta­ba­se­ad­mi­ni­stra­tor til stor it-afdeling med mange gode kolleger


Ønsker du et meningsfuldt job, hvor du er med til at gøre en forskel for patienterne i Region Midtjylland? Et job hvor du sammen med en masse dygtige kolleger sikrer, at den daglige drift lever op til de forventninger, som hospitalerne og brugerne har til applikationer og de underliggende databaser? Det er et job, hvor din indsats virkelig gør en forskel.

Du får et job med bredde

Du får i jobbet en bred vifte af opgaver som

 • Microsoft SQL og Oracle på både Windows, Linux og Solaris
 • Applikationsdrift, drift, overvågning og optimering af regionens databaseinfrastruktur og konsolidering af databasemiljø
 • Fejlsøgning, performance tuning, optimering, proaktiv overvågning og best practises
 • Dokumentation og daglig sagsbehandling i forbindelse med nye leverancer

Vi tilbyder dig en mulighed for at indgå i et stærkt team med bredt samarbejde, åbenhed, dialog og masser af spændende opgaver

Du vil opleve en bred palet af fagligheder på tværs af It-afdelingen og Region Midtjylland. Dialog og åbenhed er derfor afgørende for at finde den rette løsning; vi skal kunne tale, lytte og spørge hinanden. Vores samarbejde er baseret på tillid, vores værdier og på vores samarbejdsværdier, der vægter evnen til at kunne samarbejde professionelt ligeså højt som faglig kompetence.

Du får fra første dag en mentor, som du kan sparre med om faglige interesser og praktiske spørgsmål. Vi sørger for et tilpasset introduktionsforløb og en seriøs og interesseret opfølgning efter din ansættelse. Du kommer til at deltage på vores interne akademi, som er et struktureret kursusforløb, der skaber et fælles afsæt og et godt og bredt kendskab på tværs af IT og Region Midtjylland.

Vi arbejder med agil MUS, så ud over dine løbende 1:1-samtaler med din leder, har du minimum 4 gange årligt MUS, hvor du og din leder sætter fokus på din trivsel og udvikling. Vi arbejder for at skabe de bedste rammer, så du kan udvikle dig og blive endnu dygtigere.

Samarbejde på flere niveauer

Vi er en stor organisation, og det er derfor vigtigt, at du er nysgerrig og god til at skabe relationer ved at vise interesse for dine omgivelser. Du har blik for samspillet mellem eget område og den øvrige organisation, og du er i stand til at forstå og sætte dig ind i kollegaernes og brugernes behov og tekniske udfordringer, da du skal yde faglig sparring og deltage i forskellige it-projekter.

Vi tilbyder dig spændende opgaver, som det er vigtigt, at du har fokus på at få ført ud i livet ved at drive processen fra start til slut med engagement og initiativ. For at trives i jobbet er det nødvendigt, at du er struktureret, analytisk og serviceorienteret.

Fagligt har du:

 • Erfaring med og/eller certificering på SQL Server - herunder SQL Server 2008R2, 2012, 2016 og 2017
 • Erfaring med og/eller certificering på Oracle - herunder Oracle 11, 12, 18c og 19c
 • Erfaring med Oracle, RMAN og DataGuard
 • Solid erfaring med større it-infrastrukturer
 • Erfaring med Windows Server, 2012/2016
 • Generelt kendskab til Microsoftprodukter og Microsoft-baserede netværk
 • Erfaring med l Unix/Linux-server og SAN-storage
 • Erfaring med IT-sikkerhed på databaser
 • Viden om virtualisering på VMware

Hvem er vi?

Du får i databaseteamet tre dygtige kolleger. Vi er en del af området Applikationer med 16 medarbejdere. Applikationer hører til i IT-drift sammen med områderne Server & Storage, Klienter, Netværk, Driftsplanlægning og Operationel Sikkerhed. Vi er i alt omkring 100 medarbejdere i It-drift.

IT-drift er en del af Region Midtjyllands it-afdeling. Vi har ansvaret for driften af it-systemer i hele regionen og den underliggende infrastruktur. I området Applikationer varetager vi, udover drift af databaser for hele regionen, bl.a. drift af over 400 applikationer med alt, hvad der hører til af installation, løbende drift, tuning og optimering, fejlfinding og lifecycle management.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Jakob Illum på 2130 5859 eller jakill@rm.dk.

Send din ansøgning senest den 5. april 2021. Vi regner med at holde samtaler den 22. april 2021, og du må inden da forvente at skulle lave en personprofil.

Digitalisering på patientens og borgerens præmisser

It-afdelingen består af 450 medarbejdere. Vi udvikler, drifter og supporterer it for de 36.000 brugere på hospitaler, institutioner og koncernstabe i Midtjylland. Vi er specialister i at udvikle samspillet mellem teknologien og de sundhedsprofessionelle. Vores strategi bygger på udvikling af digitale løsninger på patienternes og borgernes præmisser. Digitale løsninger skal gøre det nemmere at være ansat i regionen og nemmere at være borger.

Du kan læse mere om It-afdelingen på www.it.rm.dk.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Gem job

Region Midtjylland
Publiceret: 3. marts 2021

Arbejdssted

Location Aarhus