Test Release Manager


Vi søger en dygtig Test & Release Manager – er det dig? 

Som Test & Release Manager bliver du en del af en faglig stærk kultur, hvor du er med til at udvikle vores produkter til et endnu højere niveau med kundens behov i fokus. Vores eCommerce udviklingsafdeling udvikler en multitenant SaaS eCommerce platform, der anvendes af nogle af landets største virksomheder. Der er tale om et mindre udviklingsteam på 4 personer, hvor roller ofte overlapper og hvor samarbejde, professionalisme, kvalitet og humor spiller en vigtig rolle i dagligdagen. Teamet har stor fokus på kvalitet og på at gøre tingene på den rigtige måde. Teamet arbejder med SCRUM og har gode DevOps processer på plads.  

Hvilken rolle får du? 

Din overordnede rolle bliver at indgå i udviklingsteamet, hvor du tester og verificerer funktionalitet og hjælper teamet med selv at teste. Du står på mål for kvalitet og compliance, og hjælper os med at udvikle et endnu bedre produkt. 

Desuden bliver dine opgaver at: 

 • deltage i specifikation og prioritering af ny funktionalitet med særlig fokus på testcases og kvalitet 
 • gennemføre pre-release tests 
 • gennemføre releases sammen med teamet 
 • hjælpe med at øge mængden af automatiske test 
 • fungere som bindeled mellem support, konsulenter og udviklingsteamet 
 • deltage i møder med større kunder  

Bliv en del af en professionel og kundefokuseret kultur 

Du bliver en del af vores Kolding kontor, hvor der i dag sidder 22 engagerede medarbejdere, heraf 4 i vores meget dygtige lille udviklingsteam. Kulturen er professionel og kundefokuseret med en afslappet kollegial omgangstone, hvor til jobbet giver dig en unik mulighed for at sætte dit eget præg på kvalitetsprocessen. Du vil have mulighed for at indgå i hele produktlivscyklus og blive en vigtig del af planlægning, specifikation, test og release. Hvis du kan lide at arbejde med store data- og trafikmængder, så er der rig mulighed for dette. 

Du vil både have en intern og en ekstern kontaktflade. Internt vil dine primære kontakter være Kundesupport, dit eget team samt vores interne konsulenter. Eksternt vil du også have kontakt til enkelte større kunder. 

Hvad kan vi forvente af dig?  

Vi forventer, at du har minimum to års erfaring og en relevant teknisk uddannelse. 

Du mestrer desuden dansk og engelsk i skrift og tale. 

Det er desuden et krav, at: 

 • du er teknisk kompetent og du kan uden problemer læse kildekoden for bedre at forstå et problem 
 • du har erfaring med QA og release, formentlig fra et SaaS produkt 
 • du har kendskab til .Net og Microsofts teknologistack 

Som person er du: 

 • god til at kommunikere og forstå vigtigheden af hyppig kommunikation 
 • hurtigt til at opbygge et detaljeret produktkendskab 
 • god til at holde overblik over en release samtidigt med at du er hands-on på test 

Hvorfor Test & Release Manager hos Fiftytwo? 

Som medarbejder hos Fiftywo har du stor frihed under eget ansvar og mulighed for at påvirke din egen hverdag og karriereretning. Du er vores stærkeste ressource, og derfor vi vil gerne give dig muligheden for at have indflydelse og udvikle dig i en faglig og udfordrende arbejdsdag, hvor hver dag tæller. Derfor er vores mantra: Let’s make it count

Vi er entusiastiske, passionerede og har et positivt mindset, og vi respekterer hinandens forskelligheder samt skaber rum til, at du kan være den, du er. Vores omgangstone er fri og uformel, og der er altid plads til et godt grin. Vi vil have det sjovt, når vi går på arbejde – også når vi har ekstra travlt. 

Vores kunder er nogle af de største og mest anerkendte virksomheder, og vores ambition er at spille en afgørende rolle for deres strategiske IT-udvikling og give dem et teknologisk fundament, som rykker dem ind i fremtiden. 

Hvis du vil vide mere 

Du kan finde mere om Fiftytwo, vores løsninger og vores medarbejdere på www.Fiftytwo.com samt på www.linkedin.com/company/fiftytwo/life/.

Interesseret? 

Vi modtager kun ansøgninger via linket "Søg jobbet her" nederst på siden, så hvis du ønsker at vedlægge en motiveret ansøgning, så upload den i samme dokument som CV’et. Vi holder løbende samtaler og ønsker stillingen besat snarest. Du får arbejdssted på vores kontor i Kolding. 

Har du spørgsmål til jobbet er du meget velkommen til at kontakte: 

Andreas Graae, CTO eCommerce 
+45 29258468 
agr@fiftytwo.com 

Marianne Schmidt Nellemann, HR & Operations 
+45 41950158 
mne@fiftytwo.com 

Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt. 

Gem job

Fiftytwo A/S
Publiceret: 3. marts 2021

Arbejdssted

Location Kolding