Ap­pli­ca­tion Life Cycle Manager til IT


Vil du være med til at vedligeholde HOFORs applikationsportefølje?

Som vores nye Application Life Cycle Manager bliver du en del af et eksisterende team, der administrerer HOFORs applikationsportefølje. Du får sammen med teamet en bred kontaktflade i både IT-området og HOFORs øvrige forretningsområder.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Vedligeholde staminformation for applikationer og deres leverandører
  • Sikre en struktureret driftsoverdragelse
  • Administrere omkostninger og budgetter
  • Sikre overholdelse af opdateringsplaner og servicevinduer
  • Udarbejde roadmaps for nye versioner og opgraderinger
  • Have leverandørkontakt om igangværende aktiviteter samt kommende funktionalitet
  • Sørge for licensering af applikationer
  • Sikre at applikationen lever op til retningslinjerne for gældende lovgivning samt vores IT sikkerhed

HOFORs IT-område har ansvaret for koncernens IT på tværs af alle områder i HOFOR og består af ca. 100 medarbejdere. Du bliver en del af stærkt fagligt team i Digitalisering, som har ansvaret for at sikre IT understøttelsen for de forskellige forretningsområder i HOFOR. Du vil referere til afdelingschefen.

Vi holder humøret højt gennem et uformelt arbejdsmiljø, hvor man let har indflydelse på sin hverdag samt gode muligheder for faglig udvikling. Desuden vægter vi en god balance mellem arbejds- og privatliv højt.

Selvstændig, pragmatisk og alsidig

Du er ikke nødvendigvis IT-uddannet, men vi forventer, at du har en solid forståelse for IT og er dygtig til at kommunikere både mundtligt og skriftligt.

Du kommer til at arbejde sammen med specialister inden for en lang række IT discipliner men også medarbejdere i de forretningsområder, vi understøtter. Derfor er det vigtigt, at du har en god forståelse for både det forretningsmæssige og det tekniske aspekt af IT understøttelse, og at du kan indgå i dialog om disse. Det er derudover en fordel, hvis du har en lille projektleder i maven og en god sans for økonomi.

Som person er du grundig og god til at dokumentere dit arbejde. Du får brug for at kunne tage selvstændige beslutninger, men du ved også, hvornår du skal samarbejde med dit team, det øvrige IT-område samt forretningsområder. Du skal håndtere mange samtidige sager, hvorfor det er vigtigt, at du er god til at prioritere og facilitere.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR skaber vi fremtidens forsyning. Vi udvikler bæredygtige forsyningsløsninger, der kan håndtere klimaforandringer og miljøhensyn, så kommende generationer også kan få varme i stuen, gas på komfuret og rent drikkevand i hanen. Vi sørger desuden for, at spildevand og regnvand fjernes på en forsvarlig og miljørigtig måde, ligesom vi også sørger for miljørigtig afkøling i erhvervsejendomme og opfører vindmøller og solceller.

Vores store ambitioner for byerne har stor indflydelse på vores ambitioner på IT-området, hvor vores IT understøtter forretningen – derfor er dit arbejde også en del af en større udvikling.

Du kan læse mere om HOFOR og vores vision om at skabe bæredygtige byer på hofor.dk/baeredygtige-byer.

Klar til at ansøge?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Steen Grube på mail stgr@hofor.dk.

Ansøgningsfristen er den 21. marts 2021.

Vi afholder løbende ansættelsessamtaler og opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Ansøgninger modtages kun gennem vores online rekrutteringssystem. Klik på ”søg stillingen”.

Gem job

HOFOR
Publiceret: 3. marts 2021

Arbejdssted

Location København