Teknisk stærk Scrum Master til TV 2 Danmark


Vær med til at sætte nye standarder på fremtidens afviklingssystemer for de indholdsproducerende afdelinger

Stillingen er nyoprettet, hvorfor du i høj grad selv kan være med til at præge indholdet. Du bliver en del af et dedikeret og centralt team, som er en vigtig samarbejdspartner til de indholdsproducerende afdelinger på TV 2.

Om jobbet

I tæt samarbejde med forskellige faggrupper og produktejere, får du ansvaret for, at roadmap altid er skarp og velprioriteret. Du skal ud til vores stakeholders og afklare krav og forventninger til teamets leverancer og du skal sikre, at udviklerne har de bedst mulige betingelser for at udføre deres arbejde.

TV 2 er i rivende udvikling, og med denne stilling får du muligheden for at sætte et stort præg på fremtidens værktøjer, der bruges til at lave indhold og programmer til TV 2 og TV 2 PLAY.

Dine opgaver

Din rolle bliver en kombineret Scrum Master- og udviklerrolle, hvor du både skal facilitere den agile udviklingsproces - som er ny for teamet - og servicere udviklerne med velstrukturerede procesmøder, som f.eks. stand-ups, evalueringsmøder. Derudover skal du forberede og rapportere på sprints.

Det er din opgave løbende at vedligeholde og prioritere backloggen. Herudover skal du:

 • opbygge og facilitere scrummøder
 • udarbejde klare beskrivelser af user stories
 • håndtere flere igangværende projekter og features på én gang og i en dynamisk hverdag
 • være udadvendt og proaktiv i dialogen med alle samarbejdspartnere
 • sikre transparens og løbende overblik
 • beherske HTML5
 • servicerer udviklerne med velforberedte sprints

Det er gennemgående for dit arbejde, at du er god til at håndtere skiftende prioriteter og akutte fejl og mangler.

Din profil

Du er struktureret og positiv. Du er vant til at arbejde i et teknisk miljø, hvor der stilles store krav til kvalitet og solide leverancer. Du er energisk og vedholdende, og du formår at få dine kollegaer til at yde sit bedste. Du skaber god stemning, og du handler pragmatisk og sikrer fremdrift.

Du er ansvarsbevidst i forhold til egne opgaver såvel som i forhold til teamets samlede opgaveportefølje. Du skal derfor være god til at bygge bro på tværs af TV 2.

Du sætter en ære i overblik og fremdrift. Og du:

 • formår at drive opgaverne i et miljø bestående af interne og eksterne udviklere
 • arbejder struktureret, er kvalitetsbevidst og kan bevare overblikket med mange opgaver i gang samtidig
 • er omstillingsparat
 • kommunikerer præcist og empatisk

Du skal kunne arbejde med engelske samarbejdspartnere i både tale og skrift.

Det er en forudsætning, at du er certificeret inden for Agile udviklingsprocesser, såsom Scrum eller Kanban. Det er ikke et krav, men vil være en fordel, hvis du har erfaring med fullstack udvikling i JavaScript og kendskab Node.js, React og TypeScript.

Om teamet og TV 2

I teamet har vi en uformel kultur med fokus på dialog, selvstændighed og ansvar. Vi måler medarbejdertilfredshed årligt og er stolte over at ligge i toppen af dansk erhvervsliv – noget vi har arbejdet målrettet på at opnå.

Vi har store ambitioner i TV 2. Vi leverer produkter, som hele familien Danmark kender. TV 2 er landets mest sete tv-kanal med TV 2 PLAY som en af landets førende streamingtjenester og med vores apps, som hundredtusindvis bruger landet over. Der er højt til loftet og plads til godt humør i TV 2, og du bliver mødt af en virksomhed med en kultur, der er præget af åben dialog og samarbejde på tværs.

Dit arbejdssted bliver på TV 2s lokation på Kvægtorvet i Odense. Tiltrædelse snarest muligt. Vi behandler ansøgninger løbende.

Ansøgningsfrist: 4. april 2021

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Henrik Dudek Povlsen
Teamchef
hedu@tv2.dk
Tlf.: 30100166

Gem job

TV2
Publiceret: 3. marts 2021

Arbejdssted

Location Odense