Senior developer til Mid­dlewa­re Services


Har du erfaring som senior developer med styring af releases og roadmap? Så er du den kollega, vi har brug for, til at deltage i udvikling, opgradering og implementering af nogle af vores nye og eksisterende applikationer i Middleware Services.

SDC er et finansielt datacenter hvor driftsstabilitet og compliance er meget centrale funktioner. Du bliver en del af et team i afdelingen Middleware Services, under SDC’s Operation and Infrastructure Services, der leverer drift af SDC’s tværgående services og infrastruktur.

Middleware Services leder efter en kollega, der har lyst til at tage ansvar for udvikling, drift og vedligeholdelse af vores systemer.

I Middleware Services har vi ansvaret for de integrationsplatforme og elektroniske sags- og dokumenthåndteringssystemer, der benyttes på SDC. Vores afdeling består af 15 kollegaer, hvoraf 4 sidder på vores kontor i Polen. Du vil blive en del af en afdeling, der har et højt tempo, masser af opgaver, og masser af lyst til at samarbejde omkring ideer og viden. Vi arbejder i teams omkring de daglige opgaver, hvilket betyder at man kommer hele vejen rundt omkring applikationerne.

For at opfylde de krav og forventninger, der er fra vores øvrige afdelinger i SDC og hos vores pengeinstitutter, vil du som Senior Developer deltage i at udvikle og drifte de systemer, der ligger indenfor afdelingens ansvarsområde.

Som senior developer vil du stå for at udarbejde/opdatere roadmaps. Du bidrager til planlægning af indhold i de kommende releases og sikrer at alt omkring deploy processen bliver overholdt. Du vil blive involveret i projekter, hvor dine kompetencer vil være efterspurgt både som løsningsarkitekt og som udvikler. Du vil samtidig deltage i de daglige drifts- og udviklingsopgaver der er i afdelingen.

Dette sker i tæt samarbejde med dine øvrige kolleger i Middleware Services og eksterne leverandører.

Du trives med at have en bred kontaktflade og opfattes som imødekommende og tillidsfuld. Du er en god teamplayer og trives både med at arbejde selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger. Du tager gerne ansvar og er pro-aktiv i din tilgang til opgaveløsningen. Du tør udfordre og ser muligheder i stedet for begrænsninger.

Dine opgaver vil være:

 • Løsningsarkitekt og udvikling
 • Udarbejdelse af Roadmaps
 • Design og planlægning af ny udvikling og releases
 • Løsning af ServiceRequest og Incidents (ServiceNow)
 • Development, build, deploy & unit testing i TFS (Azure DevOps)
 • System og server vedligehold (Microsoft SQL og IIS)
 • Udviklingsopgaver i C# og T-SQL

For at løse disse opgaver, efterspørger vi erfaring og kompetencer indenfor:

 • Lang erfaring med udvikling i C#
 • Lang erfaring med Microsoft SQL
 • Erfaring med PowerShell
 • Erfaring med Azure og cloud services
 • Erfaring med integrationer
 • Erfaring med Server, Databaser og Netværk

Alt det praktiske

Er du blevet nysgerrig på at høre med om stillingen og SDC, er du velkommen til at give Tina, afdelingsleder for Middleware Services, et ring på 4050 8915. Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt. Vi ser frem til at modtage din korte motiverede ansøgning med CV.

Vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at ansøge, da vi finder mangfoldigheden som værende en styrke som bidrager til vores fælles succes.

En karriere med mere mening

Vidste du, at kun ca. 5 % af de penge, der er i omløb i samfundet, er kontanter. Resten er virtuelle penge, som bl.a. håndteres af SDC. Vi er stolte af at have været på markedet i mere end 50 år. Med vores indgående erfaring med drift og udvikling af bankapplikationer og systemer, som er vores kerneydelse, bygger vi bro mellem den finansielle sektor og IT i hele Norden. Med vores fælles nordiske platform bygger vi løsninger og skaber grundlaget for fremtidens bank.

Du kan læse mere om SDC som arbejdsplads: https://www.sdc.dk

Ansøgningsfrist: 29. marts 2021

Gem job

SDC A/S
Publiceret: 3. marts 2021

Arbejdssted

Location Ballerup