System­kon­su­lent - in­stal­la­tion, vi­de­re­ud­vik­ling og ved­li­ge­hol­del­se af tekniske platforme til ERP-løsninger


Udfordres du af at arbejde med systemtekniske løsninger, integrationer og databaser i forskellige virksomhedsmiljøer? Arbejder du analytisk og struktureret med problemløsning? Og giver det mening for dig at bygge solide tekniske platforme, der danner basis for avancerede forretnings-løsninger?

Vi søger for vores kunde Skanderby A/S en Systemkonsulent til virksomhedens organisation, som leverer og servicerer effektive kundeløsninger baseret på MS Dynamics NAV / 365 Business Central. Med reference til direktøren bliver dit udgangspunkt virksomhedens kontor i Viby ved Aarhus.

Du får en interessant og udfordrende rolle i teamet, der har ansvar for installation, videreudvikling og vedligeholdelse af tekniske platforme. Platforme, der primært har til formål at servicere forretningsløsninger baseret på Dynamics NAV / 365 Business Central og sekundært servicering af forskellige andre applikationer. Dit arbejde vil bestå af både projekter og mindre opgaver, som skal praktiseres såvel selvstændigt som i samarbejde med kollegaer, partnere og kunder.

Dine hovedarbejdsopgaver vil hovedsagelig omfatte: 

 • Klargøre systemteknik til Dynamics NAV / 365 Business Central installationer
 • Styring og koordinering af systemtekniske opgaver i samarbejde med partnere
 • Implementering af systemteknik, systemsoftware og databaser
 • Praktisk integrationsarbejde
 • Systemteknisk problemløsning hos virksomhedens kunder
 • Løsning af analyse- og specifikationsopgaver

Virksomheden tilbyder

En absolut ansvarsfuld rolle hvor du både skal implementere nye og vedligeholde eksisterende kundeløsninger. Kompetente og erfarne konsulent- og udviklerkollegaer, der er samarbejds-orienterede. Du får en unik mulighed for faglige og personlige udviklingsmuligheder, hvor videreuddannelse indgår som en helt naturlig del. Du vil få rig mulighed for selvstændigt at tilrettelægge din arbejdsuge hvad angår både arbejdstider og hjemme-arbejdsdage.

Du tilbydes naturligvis en konkurrencedygtig gagepakke, der modsvarer dine kvalifikationer. 

Forventninger til dig 

 • En relevant IT-uddannelse – alternativt et tilsvarende teoretisk niveau opnået gennem praktisk arbejde og kurser
 • Nogle års praktisk erfaring fra en lignende system-konsulentrolle eller tilsvarende erfaring opnået i en større brugerorganisation
 • Du har solid indsigt i SQL databaser og servere / styresystemer
 • God erfaring med integrationer
 • Indsigt i infrastruktur og netværk
 • Du formulerer dig ubesværet og præcist på dansk i både skrift og tale

Du er hurtig til at sætte dig ind i tekniske problemstillinger. Din arbejdsstil er analytisk og struktureret, og så er du pragmatisk og løsningsorienteret.

Om virksomheden

Hos Skanderby A/S sætter vi vores kunder i centrum, og vi har fokus på at skabe en nøglefærdig IT-løsning til økonomistyring, salg, indkøb, logistik, produktion, CRM og alle de andre opgaver, der kræver en robust og fleksibel løsning. Vores løsninger er baseret på Microsoft Dynamics NAV og Dynamics 365 Business Central.

Hvad enten du har brug for hjælp til implementering af en ny Microsoft Dynamics-løsning, optimering af din eksisterende NAV løsning, konvertering fra en helt anden løsning eller blot løbende support, så er vi det rette softwarehus for dig.

Vi er 10 ansatte i Skanderby A/S, og vi er på fornavn med vores kunder. Vores konsulenter har en forretningsmæssig baggrund og sætter en dyd i at dykke ned i vores kunders forretningsprocesser for at kunne skabe en løsning, som matcher deres individuelle behov.

Hos Skanderby A/S lytter vi til dine idéer og visioner og bidrager med vores erfaringer fra andre lignende opgaver. Vi har et omfattende kendskab til Microsoft Dynamics-standardprogrammet og kan sammen med dig kortlægge muligheder og begrænsninger i relation til din virksomhed og de opgaver, I skal kunne udføre med den nye løsning.

Din virksomhed er bedst tjent med så få tilretninger som muligt. Vi stræber derfor efter at nå så langt som muligt med standardfunktionaliteten og standardiserede tillægsløsninger, for tilretninger er dyrt håndværk, og dyrt håndværk skal modsvares af konkret målsætning og udbytte. Hvis det er nødvendigt at tilrette standardprogrammet, gør vi det på en måde, så du ikke mister fleksibilitet.

Skanderby A/S er certificeret Microsoft Business Solutions Partner og eksperter i Microsoft Dynamics 365 Business Central, Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Navision Attain og Microsoft Navision Financials. Sammen med dig kan vi skabe en IT-løsning, som vil optimere jeres hverdag og skabe mest mulig værdi for jer.

Vores mission

At kombinere markedets bedste standardsoftware med et solidt håndværk i forbindelse med design, udvikling og implementering af forretningskritiske IT-løsninger.

Læs mere om virksomheden


Tiltrædelse:
1. juni eller efter nærmere aftale.

Ansøgning:
Vi vurderer de indkomne ansøgninger til stillingen løbende, hvorfor vi beder dig fremsende dit CV / ansøgning snarest muligt.

Yderligere information om stillingen:
Du er meget velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Jens Peter Holm på telefon 4085 5044 eller jph@cruitconsult.dk for yderligere information.

Gem job

Cruit Consult ApS
Publiceret: 7. april 2021

Arbejdssted

Location Viby