MarTech Director med strategisk og en­tre­pren­ør mindset til Res­ol­u­tion


Hvem leder vi efter?

  • Har du styr på systemer, der kan automatisere enhver salg- og marketingindsats?
  • Mener du, at kundedata er grundlaget for alt intelligent og brugercentreret markedsføring?
  • Er du meget optaget af at aktivere førstepartsdata i både egne og betalte kanaler?
  • Er du kommercielt tænkende, samarbejds- og udviklingsorienteret?
  • Fungerer du som strategisk rådgiver / MarTech specialist?
  • Besidder du entreprenør ånd?

Så er du vores nye MarTech Director til København.

Hvad er din baggrund?

Vi forestiller os, at du har en baggrund fra bureau- eller teknologisiden, hvor du har arbejdet med Marketing Automation og aktivering af førsteparts kundedata.

Hvad skal du lave?

I samarbejde med vores eksperter inden for Marketing Teknologi, Analytics, Data- & brugermodellering samt diverse digitale marketing performance specialister skal du hjælpe vores kunder med at få mest muligt ud af deres førstepartsdata. Det kan være alt fra udvælgelse af systemer, implementere de nødvendige integrationer, udtænke flows og decision trees til at hjælpe kunderne med strategi og framework for lead nurturing og management.

Da afdelingen er en ny strategisk investering, skal du også være med til at etablere afdelingen og sætte den strategiske retning for produkter, kunder og kollegaer.

Hvilke kvalifikationer skal du have?

Du har en dyb teknisk og forretningsmæssig forståelse og er ikke bange for at udforske kunder og nye systemer. Du formår at oversætte din tekniske know-how til strategiske løsninger hos kunder. Det er en stor fordel, hvis du kender til et eller flere systemer som Zapier, Agillic, Drip, HubSpot, ActiveCampaign, SAP, Salesforce eller Mailchimp.

I din værktøjskasse indgår gerne værktøjer som postman, postbin, requestbin eller lign. og du har også gerne en god forståelse for fundamentale internetteknologier som GET/POST request, xml og json.

Du har et godt kendskab til digital performance marketing og kan tale med om eksempelvis Search, SoMe og Programmatic, og du har erfaring med at aktivere førsteparts kundedata på tværs af kanalerne.

Du elsker at udtænke og foreslå nye værdiskabende projekter for kunderne og at tage ansvar for projekter. Du er en god kommunikator, som helt naturligt har og opbygger netværk både internt og eksternt. Din faglige nysgerrighed er din primære drivkraft, og du elsker at udfordre status quo.

Kan du nikke ja til overstående, er det dig, vi leder efter.

Hvad kan vi tilbyde?

Du får mulighed for at opbygge dit eget team, der kan understøtte vores ambition om at blive det absolut markedsledende bureau indenfor aktivering af kundedata. Du vil spille en central rolle i udviklingen af vores forretning, og du vil opleve stor support til din sag fra hele virksomheden.

Vi tilbyder en lønpakke, der matcher dine kvalifikationer, samt frokostordning og en rigtig god sundhedsforsikring.

Vi er klar til at byde dig velkommen blandt 200 utrolig dygtige, meget venlige og sjove kollegaer.

Interesseret?

Så send dit CV mrk. “Resolution” til Jakob Kelstrup, Rekrutteringsspecialist hos Twins Consulting, på rekruttering@twins.dk hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Jakob på tlf. 2225 5011.

Forventet opstart 1. maj eller snarest derefter.

Om Resolution

Resolution skaber og dokumenterer resultater gennem optimering af hele den tekniske infrastruktur og alle relevante discipliner; Marketing teknologi, Analytics, Data Aktivering, Search, SEO, Performance Display, Biddable og Marketing Automation. Resolution er en fagligt drevet organisation, som er ledet og bemandet af specialister. Alle medarbejdere i Resolution har dyb kompetence på deres respektive områder. Man tror på at kunderne får den bedste rådgivning, hvis de taler med de personer der udfører arbejdet for dem. Resolution tilbyder med andre ord deres kunder ufiltreret adgang til alle de dygtigste specialister.

Resolution er lokalt til stede i København og Aarhus, men er samtidig også en del af Omnicom Media Group Inc., som er en global virksomhed med 70.000 ansatte der arbejder med marketing, kommunikation og reklame. Dette fællesskab giver adgang til bedste specialister i hele verden og uvurderlige relationer til de største medie- og teknologivirksomheder såsom Google Facebook og Amazon.

Gem job

Twins Consulting ApS
Publiceret: 4 March 2021

Arbejdssted

Location København