Data Spe­ci­a­list søges til IS Kilden ApS


Er du analytisk stærk og har erfaring med opbygning af Data Warehouse og BI-rapportering? Så er du måske den person, der skal være arkitekten bag vores Data Warehouse løsning.

IS Kilden er en administrationsvirksomhed, som er en del af koncernen Gran Recovery and Health. I denne koncern er også virksomhederne Granhøjen, REBOA, MATOR og Skovhus Privathospital, som IS Kilden supporterer med flere forskellige administrative ydelser.

Læs mere om koncernen nederst i opslaget.

Vi tilbyder et job, hvor du som arkitekten bag vores Data Warehouse har et stort ansvar i forbindelse med valg af den rette løsning. Du vil blive en del af et mindre team som i det daglige arbejder bredt med support, udvikling, compliance og projektledelse.

Dit primære ansvarsområde vil være at tilvejebringe data af høj kvalitet til beslutningstagere herunder topledelsen.

Arbejdsopgaver:

Vi leder efter dig, som kan indgå i vores team, hvor dine primære arbejdsopgaver er:                 

 • Udvikling og drift af organisationens Data Warehouse til brug for BI-rapportering.
 • Udvikling og drift af organisationens IT-compliance program.
 • Kodning af scripts til at understøtte organisationen og dens IT-systemer.

Forventninger til kvalifikationer og kompetencer:             

Vi forventer, at du har en relevant bachelor eller kandidatuddannelse med udgangspunkt i teori som Computer eller Data science, alternativt uddannet datamatiker eller lignende.

Du skal have erfaring med datamanagement, datamodellering, dataanalyse herunder opbygning og vedligehold af SQL-server eller lignende databasestrukturer.

Herudover forventer vi, at du kan skrive følgende punkter på CV´et:

 • Evner at forstå den forrentningsmæssige kontekst som ønskes belyst med data.
 • Kan lave struktureret og veldokumenteret kode.  
 • Gerne et par års erfaring fra en lignende stilling i en anden virksomhed.
 • Behersker engelsk i både skrift og tale.

Det er en fordel at have erfaring med API-udvikling, samt kendskab til Microsoft Azure og Microsoft Power BI.

Vi tilbyder:

 • Et stærkt værdigrundlag med fokus på bæredygtighed.
 • Løbende kompetenceudvikling, hvor kurser og uddannelse har høj prioritet.
 • Et godt arbejds- og læringsmiljø med kompetente og engagerede kolleger.
 • Faglige ambitioner og engagement.

Ansøgning og ansættelse

Stillingen er en fuldtidsstilling med primær arbejdsplads på Blindestræde 1 i Holbæk. Der vil dog være mulighed for at arbejde remote eller fra andre lokationer efter aftale med nærmeste leder. Arbejdstiden er fleksibel men ligger primært i dagtimerne fra 8-16.
Hvis du har spørgsmål eller ønsker stillingsopslaget uddybet, er du velkommen til at kontakte IT Projekt- og afdelingsleder Mette Mikkelsen på telefon 50 60 98 75 hverdage mellem kl. 9 og 15.

Vi afholder samtaler løbende så skynd dig at ansøge, hvis du finder ovenstående interessant. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk at virksomheden har en generel politik om, at alle ansatte skal kunne fremvise gyldigt kørekort til personbil samt fremvise straffeattest.

Vi lover at kvittere for modtagelsen af din ansøgning og at give besked, uanset om vi inviterer dig til samtale eller ej.

Koncernen Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health skaber helhedsorienterede forløb med fokus på recovery og rehabilitering på det specialiserede socialområde.

Med hvert vores fokusområde bidrager alle virksomheder i koncernen til at støtte mennesker i at skabe en identitet og en fremtid, der rækker ud over deres udfordringer. Det kræver medarbejdere med stor faglighed og menneskelig indsigt, og vi leder derfor efter medarbejdere, som arbejder i overensstemmelse med vores grundlag. Vi arbejder ud fra en systemisk og narrativ tilgang, og vi lægger vægt på samarbejde, arbejdsglæde og anerkendelse.

Bæredygtighed som giver mening

Gran Recovery and Healths vision er bæredygtige fællesskaber. Vi har erfaring for, at det virker og giver noget mere værdifuldt end økonomisk overskud, når vi sætter fokus på miljø, bæredygtigt brug af resurser og socialt ansvar. En af de helt store effekter for os og for de mennesker, som bor her, er mening. Det at handle og tænke bæredygtigt skaber en meningsfuldhed – omkring en selv, ens relation til andre og til omverden. Vi plejer at sige, at ”Sammen kan vi mere”, og det synes vi forpligter. Vi har i alt det, vi gør, samarbejde som fællesnævner, helt i tråd med tankerne om bæredygtighed og CSR, hvor vi alle er nødt til at tage del i arbejdet omkring at reducere negative påvirkninger og fremme bæredygtig udvikling.  

Samlet har Gran Recovery and Health omkring 300 medarbejdere, der har deres daglige gang i vores fem virksomheder:

Granhøjen er et af landets ældste, private specialpsykiatriske behandlingstilbud. Vi har tilbud inden for bolig, beskæftigelse og behandling til mennesker med psykiske lidelser og sociale problemer.
På Granhøjen tror vi på, at alle mennesker er andet og mere end deres udfordringer og diagnoser. Granhøjens personale er uddannet i systemisk og narrativ teori, metode og behandling, som udgør fundamentet i den anerkendende tilgang, der praktiseres på Granhøjen og i resten af koncernen.

Skovhus Privathospital er landets ældste og største, private psykiatriske hospital.
Skovhus Privathospital er landsdækkende med hovedsæde i Nykøbing Sjælland og ambulante klinikker i Aalborg og Lyngby. Under Skovhus Privathospital findes Granhus Kvindekrisecenter og vagtfirmaet GTService, som yder akut kriseberedskab på botilbud.

REBOA skaber meningsfuld beskæftigelse for mennesker med psykiske lidelser. REBOA har mere end 10 forskellige beskæftigelsestilbud inden for forskellige faggrupper. Under REBOA ligger de to socialt ansvarlige virksomheder: Hotel du Vest og Nygårdens Gårdbutik og Frugtplantage.

MATOR er en entreprenørvirksomhed, som vedligeholder de fysiske rammer, vi alle arbejder i. MATOR fungerer samtidig som beskæftigelsestilbud.

IS Kilden sørger for hovedparten af det administrative arbejde i koncernen og laver udviklingstiltag for alle virksomheder i koncernen.

Gem job

IS Kilden ApS
Publiceret: 7. april 2021

Arbejdssted

Location Holbæk