Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

C++ udvikler til suc­ces­fuld virk­som­hed


Er du flydende i C++? Og kunne du tænke dig at være en del af et professionelt og produktorienteret udviklerteam?

Som udvikler hos os arbejder du både med at opdatere vores eksisterende kode, ligesom du også har hænderne nede i nyudvikling.

”Der er virkelig plads til, du kan prøve en masse forskelligt. Og det, du gør, gør en reel forskel for kunderne, som arbejder direkte med teknologien ude på fabrikkerne,” fortæller din kommende leder, VP for Coorporate Development, Asger Winther-Jørgensen.

En virkelighedsnær udviklerrolle

Her arbejder du med en bred teknisk palette og bliver en del af vores Corporate Development-team på vores kontor i København. I teamet er vi 8 medarbejdere, som har et særligt tæt samarbejde med vores teknikerkolleger. Vi har nemlig fokus på slutproduktet og den service, vi giver til vores mange globale kunder.

Ud fra din forståelse for at opdatere eksisterende kode arbejder du primært med at vedligeholde vores kodedatabase og du får derfor tid og ro til at programmere i dit eget tempo. Og de ændringer, du laver, dokumenterer du selvfølgelig løbende, ligesom du videreformidler de ændringer, du laver, til dine kolleger.

Herudover fordeler vi de større projekter mellem os alt efter tid og kompetencer. Vi laver nyudvikling, som fx inkluderer test af nye features, integration og fejlrettelser hos kunden.

Og alt afhængigt af dit temperament, er der plads til, at du kan have meget eller lidt kundekontakt. Hvis du har lyst, kan du fx komme med på messer eller besøge fabrikkerne, hvor du ser dit arbejde ’leve’ og møder kunderne.

Mød dine nye kolleger

Hos CIMCO er vi 25 medarbejdere, som står klar til at tage godt imod dig. Vi er gode til at sparre med hinanden og værdsætter samarbejdet på tværs. Her mærker du hurtigt, at du er en vigtig del af teamet. Og at vi er interesserede i både dine evner, erfaringer og dit input. For alt, hvad vi gør, giver værdi til firmaet – og kunderne.

”Vi er et internationalt og ungt team med et rigtig godt kammeratskab og nogle gode rammer for at udføre vores arbejde. Og så arrangerer vi både LAN-parties, spiser sammen eller tager i biffen,” fortæller din kommende kollega, softwareudvikler, Christian Dirksen

Er det dig, vi leder efter?

  • Du har naturligvis helt styr på at programmere i C++.
  • Du har en relevant akademisk uddannelse – du kan sagtens være nyuddannet, ellers har du et par års erfaring fra et lignende job.
  • Du har måske kendskab til C#, OpenGL og Git – men det er ikke et krav.
  • Du taler og skriver engelsk flydende – dansk er en fordel.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens F. Wang på 72 45 90 74.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kollega.

Vi glæder os til at høre fra dig!


CIMCO A/S udvikler og markedsfører software til computerintegreret produktion. Vores produktlinje inkluderer CNC-editorer, DNC-software til lagring og fremfindelse af NC-programmer, NC-programoptimering, postprocessorer og lynhurtig NC-programsimulering. Vi har solgt mere end 100.000 softwarelicenser gennem erfarne CAD-/CAM-/CNC-forhandlere og -konsulenter over hele verden. Læs mere om os her.

Kontaktperson

Rekrutteringskonsulent hos Jobindex
Jens Frederik Wang

Tlf. +45 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 10. marts 2021

Arbejdssted

Location København