Product Owner til Platform Services hos TV 2


TV 2 søger en Product Owner til Platform Services, hvor du vil blive en del af Infrastructure-teamet. Teamet består af engagerede medarbejdere, der dagligt sikrer udvikling, drift, stabilitet og vedligeholdelse af platforme og netværk. Derudover leverer teamet nye services til hele TV 2 – herunder til TV 2 PLAY, tv2.dk, vores gratis-apps og til vores TV-produktion.

TV 2 er en markant medietech-arbejdsplads i hastig udvikling. Hver dag udvikler og drifter 250 medarbejdere alt fra teknik og corporate IT til digitale produkter og platforme. Gennem en intelligent brug af data skaber vi et TV 2, der hele tiden styrker relationen til danskerne.

Vi kan tilbyde en spændende, dynamisk og kreativ arbejdsplads med et stærkt kollegialt og fagligt fællesskab. Hvis du kan bidrage med stærke relations- og planlægningskompetencer, er du måske vores nye kollega?

Om jobbet

Som Product Owner får du ansvaret for teamets dagligdag. I tæt samarbejde med områdechefen og relevante interessenter skal du sørge for, at backloggen altid er skarp og velprioriteret. Det er vigtigt, at du har evnen til at gennemskue den strategiske retning og på baggrund af den prioritere indsatsen.

Infrastructure-teamet leverer kernefunktionaliteter til TV 2. Som Product Owner er det vigtigt, at du kan veksle i en balance mellem det planlagte udviklingsarbejde og den akutte driftshåndtering.

Dine opgaver

  • du definerer og ejer teamets udviklingsportefølje og prioriterer aktiviteterne i tæt samarbejde med teamet og TV 2s udviklingsteams
  • du giver feedback til interessenter i organisationen omkring status, så der skabes transparens i teamets fremskridt og backlog
  • du tager domæne-ejerskab for dit område, og holder dig løbende opdateret, så du er i stand til tydeligt at kommunikere ønsker og forventninger til resten af teamet og organisationen
  • du har føling med, hvornår teamet skal udfordres, og hvornår der er behov for støtte
  • du kan udarbejde business cases og beslutningsoplæg, når der skal argumenteres for initiativer.

Om dig

Du er struktureret og positiv. Du er vant til at arbejde i et teknisk miljø, hvor der stilles krav til kvalitet og solide leverancer. Du er energisk og vedholdende og formår at hjælpe dine kollegaer til at yde deres bedste i en hektisk hverdag. Du skaber god stemning, og du ved, hvornår der kræves stædighed, og hvornår der skal handles pragmatisk.

Du er ansvarsbevidst i forhold til egne opgaver såvel som i forhold til teamets opgaveportefølje. Infrastructure har mange berøringsflader i huset, og teamets kompetencer kommer i spil i mange sammenhænge. Du forstår at skabe dialog med alle interessenter, så produktet bliver rigtigt og rettidigt.

Din profil

Vi forestiller os, at

  • du arbejder som Product Owner i dag og er certificeret inden for Scrum/SAFe
  • du er vant til at arbejde i Jira eller tilsvarende værktøj
  • du har en analytisk, struktureret og inddragende tilgang, og du hjælper med at belyse løsningsmuligheder fra flere sider
  • du har erfaring med at håndtere leverandører og eksterne service-partnere, herunder erfaring med cloud og outsourcede platformsservices.

Hertil ønsker vi en Product Owner, som sætter en ære i at servicere teamet med velforberedte sprints og kommunikerer præcist og empatisk med såvel kolleger som interessenter.

Om TV 2

Du bliver mødt af en virksomhed og en kultur, der er præget af åben dialog og tværgående samarbejde. Hos TV 2 bliver du en del af en ambitiøs og teknisk stærk digital organisation, der sætter samarbejde og en udfordrende og sjov hverdag højt.

Hvor end du befinder dig på TV 2, vil du mærke pulsen fra et stort og dynamisk mediehus. Hvad enten det er, når du på vej til kantinen går igennem en X Factor-audition, ser de røde lamper blinke fra nyhedsstudiet, eller mødes af de gule ”breaking”-bjælker på TV2.DK.

Dit primære arbejdssted er på Kvægtorvet i Odense.

Vi interviewer ansøgerne løbende.

Ansøgningsfrist: 17. marts 2021

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Kenneth Nørregaard Hansen
Konst, Områdechef, Platform Services
kenh@tv2.dk
Tlf.: 30 17 30 64

Gem job

TV2
Publiceret: 5. marts 2021

Arbejdssted

Location Odense