AWS-cloud Spe­ci­a­list til Platform Services


TV 2 søger en AWS-cloud Specialist til Platform Services, hvor du vil blive en del af Infrastructure-teamet. Teamet består af engagerede medarbejdere, der dagligt sikrer udvikling, drift, stabilitet og vedligeholdelse af platforme og netværk. Derudover leverer teamet nye services til hele TV 2 – herunder til TV 2 PLAY, tv2.dk, vores gratis-apps og til vores TV-produktion.

Vi kan tilbyde en spændende, dynamisk og kreativ arbejdsplads med et stærkt kollegialt og fagligt fællesskab. Hvis du kan bidrage med stærke faglige og personlige kompetencer, er du måske vores nye kollega?

Om jobbet

Som AWS-cloud Specialist vil du være med til at sikre, at TV 2 har en smidig og robust cloud-infrastruktur, der understøtter TV 2s applikationer og services. Vi ønsker et solidt fundament, der skal gøre det nemt for vores udviklere at udvikle, teste og release vores forskellige applikationer og services i AWS.

Dine opgaver

Du skal arbejde tværgående i hele området og i tæt samarbejde med vores udviklingsteams.

  • du sætter retningen og hjælper teamet med at understøtte cloud-strategien i AWS
  • du underviser og er operationelt eksekverende sammen med teamet
  • du sikrer ensartethed og øget brug af automatisering
  • du håndterer ikke-funktionelle krav herunder sikkerhed og compliance
  • du udbygger og understøtter Continuous Integration og Continuous Delivery pipelines

Om dig

Du er nytænkende og positiv. Du er vant til at arbejde i et teknisk miljø, hvor der stilles krav til kvalitet og solide leverancer. Du agerer afslappet og ligefremt i et team, og du kan også arbejde på tværs af teams.

Som person er du empatisk og imødekommende, og du er vant til at kommunikere med mange forskellige mennesker. Du kan lide at lære fra dig, og formår at få alle med.

Med din store erfaring er du hurtig til at skabe overblik, og samtidig har du fokus på at få afsluttet de opgaver, du er i gang med. En travl hverdag med skarpe deadlines slår dig ikke ud af kurs.

Din profil

  • vi forestiller os, at du arbejder som AWS-cloud Specialist i dag
  • du har erfaring med arbejde efter et CI/CD mindset
  • du har før arbejdet med AWS CDK, Cloudformation, Terraform eller tilsvarende teknologier
  • du har en solid forståelse for netværk og sikkerhed

Det er et plus, hvis du har erfaring med Ansible, Jira, Git eller CI/CD (f.eks. Jenkins og ArgoCD).

Vi tilbyder

Vi tilbyder en stilling med højt til loftet, og hvor du har mulighed for selv at påvirke din arbejdsdag. Derudover bliver du en drivende kraft på cloud-rejsen i hele området.

Så har du lyst til at blive en essentiel spiller i vores generelle cloud setup? Og tænder du på CI/CD, automatiske processer, Infrastructure as Code og høj kvalitet? Så glæder vi os til at modtage en ansøgning fra dig.

Teamet er placeret på TV 2s lokation på Kvægtorvet i Odense, og der kan forekomme rejsedage i løbet af året til TV 2s lokation i København.

Om TV 2

TV 2 er en markant medietech-arbejdsplads i hastig udvikling. Hver dag udvikler og drifter 250 medarbejdere alt fra teknik og corporate IT til digitale produkter og platforme. Gennem en intelligent brug af data skaber vi et TV 2, der hele tiden styrker relationen til danskerne.

Du bliver mødt af en virksomhed og en kultur, der er præget af åben dialog og tværgående samarbejde. Hos TV 2 bliver du en del af en ambitiøs og teknisk stærk digital organisation, der sætter samarbejde og en udfordrende og sjov hverdag højt.

Hvor end du befinder dig på TV 2, vil du mærke pulsen fra et stort og dynamisk mediehus. Hvad enten det er, når du på vej til kantinen går igennem en X Factor-audition, ser de røde lamper blinke fra nyhedsstudiet, eller mødes af de gule ”breaking”-bjælker på TV2.DK

Vi interviewer ansøgerne løbende.

Ansøgningsfrist: 17. marts 2021

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Kenneth Nørregaard Hansen
Konst. Områdechef, Platform Services
kenh@tv2.dk
Tlf.: 30173064

Gem job

TV2
Publiceret: 5. marts 2021

Arbejdssted

Location Odense