Elbek & Vejrup søger to nys­ger­ri­ge og ambitiøse udviklere

 • Er du nyuddannet (eller forholdsvis nyuddannet)?
 • Drømmer du om en karriere som app- og webudvikler?
 • Vil du dygtiggøre dig i udviklingen og brugen af de nyeste teknologier?
 • Vil du være en del af en arbejdsplads i verdensklasse?

…så læs med her:

I Elbek & Vejrup er vi ambitiøse, succesfulde og i rivende udvikling. Vi søger to ambitiøse og nysgerrige udviklere, der har lyst til at lære og dygtiggøre sig inden for faget. De to åbne stillinger er i vores team ’Cloud & Services’, der arbejder med web- og appbaserede løsninger baseret på de nyeste teknologier. For tiden arbejdes der blandt andet med Angular, .NET, Ionic, Flutter, MS-SQL og Azure.

Vores Cloud & Services-team er kendt for deres agile tilgang til arbejdsopgaver, samt et unikt sammenhold, tæt samarbejde og en hyggelig omgangstone. Teamet har sin faste arbejdsgang i Aarhus, hvor Elbek & Vejrups største kontor er placeret. Teamet består af fagligt stærke udviklere, hvorfor der er stor mulighed for sparring og vekslende arbejdsopgaver. Det gode arbejdsmiljø giver plads til læring, og der vil altid være kompetente kolleger, som kan hjælpe.

Dine arbejdsopgaver

 • Udvikling af app- og webbaserede løsninger
 • Produktudvikling i et agilt og selvstyrende team
 • Faglig og social sparring med nogle af branchens dygtigste udviklere

Din profil

 • Du har læst en relevant uddannelse og er forholdsvist nyuddannet (datamatiker, webudvikler eller lignende)
 • Du holder dig løbende opdateret om nye trends og teknologier
 • Du har drive, har lyst til at lære og er hamrende engageret i IT
 • Du lægger vægt på kvalitet i dine resultater og produkter
 • Du trives med at arbejde i teams, men kan også fordybe dig i selvstændige opgaver
 • Du behersker dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt

Bliv en del af Elbek & Vejrup

Elbek & Vejrup er overordnet kendetegnet ved et stærkt og engageret kollegialt fællesskab på tværs af roller og brancheteams, hvor gensidig faglig sparring vægtes højt. Som vores nye kollega bliver du en del af en succesfuld ejerledet virksomhed med højt til loftet og hurtig beslutningstagning. Personlig og faglig udvikling er i højsædet, og vi tilbyder individuelt karriere- og uddannelsesprogram og en tilknyttet mentor. Du får mulighed for at deltage i en lang række uddannelsesaktiviteter i EV Academy, som er Elbek & Vejrups interne uddannelsescenter. Desuden deltager Cloud & Services-teamet også hvert andet år i en international konference om et aktuelt emne - senest var de afsted til NDC London 2020.

Du bliver en del af Danmarks Bedste Arbejdsplads 2018 og Europas anden bedste Arbejdsplads 2019, hvilket vil sige, at faglig udvikling, arbejdsglæde og kollegialt fællesskab er i fokus. De gode medarbejderforhold inkluderer blandt andet massage- og fysioterapiordning, verdensklasse kantineordning og en lang række personalearrangementer med høj deltagerprocent.

Søg stilling

Det er nemt at søge job hos os. Send os dit CV og karakterark samt 5-15 linjer om dig selv. Send den til job@elbek-vejrup.dk hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende. Skriv ”Udvikler Cloud & Services” i emnefeltet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR-koordinator Sophie Myhrmann på smy@elbek-vejrup.dk eller 28 59 09 64. Du kan læse mere om Elbek & Vejrup på www.elbek-vejrup.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Gem job

Elbek & Vejrup A/S
Publiceret: 5. marts 2021

Arbejdssted

Location Aarhus