Stu­den­ter­med­hjæl­per til For­ret­nings IT


NORDJYSKE Medier er et moderne og innovativt mediehus, der skaber viden og sammenhold mellem mennesker. Vi er Nordjylland og Nordjylland er os. Vi oplyser, engagerer og inspirerer nordjyderne på relevante platforme. Vi sørger for perspektiv og er tæt på nordjydernes liv og er en del af det samfund, de færdes i, og det, de beskæftiger sig med. NORDJYSKE Medier er med opstart den 2. januar 1767 den næstældste medievirksomhed i Danmark og beskæftiger på nuværende tidspunkt cirka 650 medarbejdere fordelt over en lang række forskellige faggrupper.

Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for at give kunderne en god oplevelse er, at vi, der arbejder hos NORDJYSKE Medier, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor bliver der lagt stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner og derfor støtter og udfordrer vi hinanden hos NORDJYSKE Medier. Vi skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.

Til at understøtte det daglige arbejde i Forretnings IT søger NORDJYSKE Medier en dygtig studentermedhjælper.

Ansvar og opgaver:

Dine primære opgaver bliver at udarbejde dokumentation af as-is for systemer, proces og data.
Herudover vil du blive præsenteret for diverse ad hoc-opgaver for både chefgruppen og de øvrige afdelinger i IT. Herunder arbejde i diverse Office-programmer.

Hvad tænker vi om dig?

Vi forestiller os, at du er ved at uddanne dig indenfor it-ledelse, datalogi, informationsteknologi eller lignende. Vi forventer, at du er nysgerrig på arbejdsområderne indenfor Forretnings IT og dataarbejde generelt.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du er velbevandret i Visio og er bekendt med metodikerne for dokumentation af system- og procesdiagrammer.

Vi forventer desuden, at du:

  • har en positiv tilgang til ting og ser muligheder frem for begrænsninger
  • er detaljeorienteret og arbejder struktureret
  • er en teamplayer men forstår at gå selvstændigt til værks med et opsøgende mindset

Vi tilbyder:

Ansættelse i en innovativ og førende mediekoncern, hvor dine muligheder for personlig udvikling er store. Du får dygtige og professionelle kolleger som brænder for det, de laver. Vi lægger vægt på et uformelt samarbejdsklima med respekt for hinanden og vores værdier.

Mere information:

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Chef for Forretnings IT Kathrine Brockdorff Heiberg på tlf. 28 43 48 76 eller Kathrine.Heiberg@nordjyske.dk.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på maks. 8 timer per uge, og arbejdstiden aftales individuelt. Jobbet udføres fra NORDJYSKE Medier, Langagervej 1, 9220 Aalborg Ø.

Ansøgning

Send din ansøgning og CV i PDF-format til personale@nordjyske.dk senest 16. marts 2021 og mrk. ansøgningen Studentermedhjælper IT.

NORDJYSKE Medier ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Gem job

NORDJYSKE Medier
Publiceret: 5. marts 2021

Arbejdssted

Location Aalborg