Digital Designer - med af­stik­ke­re til vir­ke­lig­he­den

Interesserer du dig for visuelt udtryk og har et godt øje for digital brugervenlighed?

Har du erfaring som digital designer og lyst til et arbejdsliv, du selv har indflydelse på, så kan du blive blandt de allerførste medarbejdere i nyt softwarehus.

ITCI A/S er et spændende nyt softwarehus, som står på to ben: Udvikling af web-baseret forretningssoftware til større danske og internationale virksomheder og aktiv investering i startups.

Vi har været i gang siden januar, men baserer vores kunder og arbejde på mange års erfaring.  Vi har netop fået egne hyggelige kontorer i Ganløse (Nordsjælland).

Den stilsikre kamæleon

Vi sigter mod at levere effektive men også flotte IT-løsninger. Vi har styr på den del med effektiviteten men mangler en, der er ansvarlig for det visuelle udtryk i det, vi laver. Vi sætter barren højt i de løsninger, vi leverer, og vi forventer, at du er yderst stilsikker, mens du samtidig ikke går på kompromis med brugervenligheden.

Du skal have erfaring inden for design af brugerflader til IT-løsninger. Du behøver ikke kode-erfaring – vi har et godt team af erfarne udviklere til den del.

Da vi også arbejder sammen med startups, vil du komme til at arbejde med alle aspekter af brand identity for forskellige virksomheder, og du skal kunne omstille dig og arbejde med forskellige visuelle udtryk. Det kan være alt fra logo-design til hjælp med indretning og skiltning.

Vores hverdag i Ganløse

Det er en ny virksomhed, så du kommer til at have overordentlig stor indflydelse på din egen arbejdsdag. Det er derfor en fordel, at dette ikke er dit første job - erfaring fra lignende stillinger foretrækkes.

Løn, vilkår og goder skal vi drøfte, men det er en fuldtidsstilling på alm. funktionærvilkår, og lønmæssigt vil vi ligge i den bedre ende af branchen. Vores projekter er for gode kunderne og ordentligt betalt, vi satser på kvalitet frem for billige løsninger.

Måske er det noget for dig? Første skridt er, at vi tager en snak om det. Send derfor en beskrivelse af dig selv og eksempler på dit arbejde. Og skriv gerne lidt om, hvad du lægger vægt på i dit arbejdsliv.

Alle seriøse henvendelser besvares personligt.

Gem job

ITCI A/S
Publiceret: 8. marts 2021

Arbejdssted

Location Ganløse