Ap­pli­ca­tion Manager til Koncern IT

Er du vores nye Application Manager med ansvar for en række applikationer inden for det administrative område?

Koncern IT arbejder struktureret og proaktivt med udvikling af vores mange it-applikationer. Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre driften samt at udvikle og optimere vores portefølje af applikationer. I applikationsteamet har vi brug for en proaktiv og fremadsynet Application Manager, der kan drive et spændende område med ansvaret for en række applikationer indenfor bl.a. kommunikation, dokumenthåndtering, sagsstyring, vidensdeling samt Den Digitale Arbejdsplads.

Du skal løfte opgaver, der spænder lige fra kontrakt- og leverandørstyring, licensstyring, ændringshåndtering, udarbejdelse af roadmap, kravsspecifikation og sagshåndtering samt diverse ad hoc-opgaver relateret til området. Endvidere vil du blive involveret i opgaver, der har en mere projektorienteret tilgang og du vil ligeledes skulle drive mindre projekter samt deltage i større projekter.

Dine opgaver vil i flere sammenhænge skulle løses i tæt samarbejde med Koncern IT's applikations-specialister, forretningskonsulenter, infrastruktur og helpdesk samt de superbrugerorganisationer, som er etableret på tværs af forretningen. Endvidere vil der være et tæt samarbejde med ledelsessekretariatet, hvor det overordnede ansvar for funktionsområderne er placeret.

Som Application Manager skal du kunne sikre og bevare overblikket over både drift og udvikling - også når det går stærkt. Du påtager dig rollen at involvere den relevante ledelse, sikre opbakning og beslutninger i rette tid samt at indgå i et tæt og loyalt samarbejde med både interne og eksterne interessenter.

Vi forventer, at du besidder flere af følgende faglige kompetencer:

 • Erfaring med drift, vedligehold og udvikling af applikationer
 • Erfaring med leverandørstyring
 • Erfaring fra projektdeltagelse eller projektledelse
 • Erfaring med koordinering eller faglig ledelse af mindre teams
 • Erfaring med Contract Management
 • Kendskab til ITIL-principper eller er ITIL-certificeret
 • Har du kendskab til arbejdet i en politisk styret organisation, er det en fordel men ikke et krav
 • Har du erfaring med Microsoft Office 365 er det ligeledes en fordel, men ikke et krav

Derudover lægger vi stor vægt på følgende personlige kvalifikationer:

 • Arbejder proaktivt og selvstændigt og tager ansvar for, at opgaverne bliver løst
 • Kan fokusere på helheden og samtidig arbejde i dybden med de enkelte opgaver
 • Arbejde selvstændigt, gennemskue opgavens karakter og involvere relevante parter i løsningen
 • Kan agere som facilitator, både internt og eksternt
 • Gode formuleringsevner både mundtligt og skriftligt
 • Kan agere professionelt, er selvledende og er god til at få andre med på opgaverne
 • Forandringsparat, ser muligheder og undersøger proaktivt den information, der er til rådighed
 • Kan se og foreslå løsninger, uden at alle detaljer er tilgængelige
 • Er mobil ift. mødeaktivitet i Region Sjælland

Besidder du flere af ovenstående kompetencer, er det måske dig, vi leder efter.

Du vil referere til teamlederen for det respektive team.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 380 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted Station og motorvejen. Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 18.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flekstidsordning, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.

Skulle du have spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte teamleder Pia Breddam Kofoed på piabk@regionsjaelland.dk eller på 41 87 84 02.

Ansøgningsfrist d. 28.03.2021

Ansættelse pr. 01.06.2021 eller snarest muligt.


Om Region Sjælland

Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi.

Gem job

Region Sjælland
Publiceret: 8. marts 2021

Arbejdssted

Location Ringsted