Graduate IT - rotation mellem flere af­de­lin­ger


Er du uddannet kandidat i 2020 eller 2021, og brænder du for at få erfaring med at skabe IT-løsninger, som understøtter og bidrager til den langsigtet digitale transformation af Andel og den grønne omstilling? Har du lyst til at være i et område, hvor du og dine gode ideer vil blive taget godt imod, og hvor du får mulighed for at være med til at bidrage til processer og forretningsgange på tværs af afdelinger, så er graduateprogrammet i Andel lige noget for dig.

Vi skal bruge 2 IT graduates. Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor du sammen med engagerede og dygtige kolleger kan sætte dit præg på morgendagens energibranche. Du vil indgå i et 2-årigt program, hvor du hurtigt vil få ansvar for løsningen af en række vigtige opgaver og indgå i forretningsvigtige projekter.

Du vil her få muligheden for at omsætte al din teoretiske viden til praksis inden for et spændende forretningsområde. Du vil arbejde sammen med erfarne ledere og medarbejdere, og du vil få en unik indsigt i at arbejde i og at være en del af Andel. Vi og resten af energibranchen er i rivende udvikling med fokus på udvikling, bæredygtighed og grøn omstilling. 

Du vil sammen med kollegaer skulle forbedre IT-ydelserne i Andel, implementere nye teknologiske løsninger og udfordre status quo, ”det vi plejer”. Du vil komme rundt til flere af IT's afdelinger i Haslev og Virum. Du vil i hele forløbet have en mentor tilknyttet. Målet er, at du på sigt kan udfylde en specialistrolle inden for IT. 

I forretningsområdet IT & Digital Innovation, som for hovedparten af afdelingernes vedkommende, holder til i Haslev og Virum, er vi ca. 160 engagerede kollegaer. Vi besidder mange fagligheder, og dagligt bruger vi hinandens forskelligheder ved at sparre og arbejde tæt sammen. Vi er åbne, uformelle og tager vare på hinanden. 

Opstart er den 1. september 2021.

Arbejdsopgaverne spænder bredt 

Du vil få muligheden for at arbejde på tværs af forretningsområder og lære og være i forskellige afdelinger og projekter i Andel IT.

Opgaverne kan være:

 • arbejde med IT-Operations og f.eks. forbedre vores interne help desk processer
 • blive en del af projekter, hvor du sammen med forretningen vil sammenlægge og implementere nye systemer
 • arbejde i et agilt udviklingsteam og  lære om agile IT-udviklingsprocesser
 • arbejde sammen med vores Robotics team og hjælpe forretningen med at automatisere processer
 • arbejde sammen med vores Analytics team og hjælpe forretningen med at få mere værdig af vores data

Din erfaring og baggrund

Vi forventninger, at du:

 • er uddannet kandidat i 2020 eller 2021 med en baggrund som cand.polyt., cand.it. eller tilsvarende
 • har viden om disruptive teknologier f.eks. IoT, Machine Learning og AI
 • har et datadrevet, analytisk mindset
 • har en bred forståelse for, hvordan IT understøtter forretningen
 • har erfaring med Microsoft Office 365 værktøjer. Det er et plus, hvis du ligeledes har erfaring med PowerApps og MS flow
 • trives i et miljø med højt tempo
 • er passioneret omkring, hvordan nye teknologier understøtter den grønne omstilling

Du er som person initiativrig og kan arbejde engageret og selvkørende. Du er glad for at videndele og sparre med kollegaer og ikke mindst nysgerrig på at lære af andre. Du trives med at arbejde alene såvel som i teams afhængig af et givet projekt. 
Du er god til at præsentere data mundtligt og skriftligt, og du arbejder gerne systematisk, løsningsorienteret og har en evne til at omsætte ideer til muligheder - altid med fokus på deadlines.

Vi prioriterer godt samarbejde, teamudvikling samt den enkeltes personlige og faglige udvikling. Vi giver udfoldelsesmuligheder og frihedsgrader, men forventer til gengæld engagement, præstationer, samarbejde og vidensdeling. Vi lægger stor vægt på, at du er åben, udadvendt og tager medansvar for afdelingens mål. 

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads

 • En virksomhed hvis vision er at være en ansvarlig og bæredygtig samfundsaktør, og som arbejder med grøn omstilling og bæredygtighed på mange områder
 • Et skræddersyet 2-årigt forløb, som kan blive din platform for din videre karriere
 • Løbende sparring med ledelse og HR, egen mentor og deltagelse i graduate netværk

Herudover er der mulighed for at deltage i medarbejderforeninger, massageordning, frokostordning og benytte vores fitnessrum, der findes på alle fire lokationer. 

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med bl.a. pension, gruppelivsforsikring, dækning ved kritisk sygdom, heltidsulykkesforsikring og helbredssikring foruden betalt mobiltelefon samt internetforbindelse. Der er desuden mulighed for at kunne arbejde hjemmefra en gang imellem og få etableret en hjemmearbejdsplads. På alle vores lokationer er der mulighed for parkering, hvis du er i bil. Tog- og busstation ligger tæt på lokationerne med kort gåafstand.

Vil du vide mere? 

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen og afdelingen, er du velkommen til at kontakte funktionschef Virginia Isabel Arróyave Købke på 2020 4696. Vil du høre mere omkring graduateprogrammet, er du velkommen til at tage fat i HR Partner Jette Lau Eriksen på 5921 4416. 

Er du vores nye graduate?

Lyder ovennævnte spændende, og vil du gerne i betragtning til stillingen, beder vi dig sende din ansøgning, eksamensbevis (eller midlertidige karakterliste, hvis du ikke er færdiguddannet før sommer 2021) samt CV via linket "Søg jobbet her" nederst på siden.

Processen fremadrettet

Ansøgningsfrist er torsdag den 25. marts 2021. 

Runde 1: Vi inviterer en lille gruppe af jer til assessment dag den 12. april 2021 - du skal kunne deltage denne dag. Vi orienterer os i forhold til Covid-19-situationen og assessment afholdes evt. virtuelt.

Runde 2: Går du videre, holder vi samtaler den 22. april 2021 i Haslev.  

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Gem job

Andel Holding A/S
Publiceret: 8. marts 2021

Arbejdssted

Location Virum