Leder til Sales & Support på digitale løsninger


SEGES Digital søger en leder, som brænder for excellent kundeservice 

Mener du, at god kundeservice er altafgørende for udbredelsen og nytteværdien af digitale løsninger? Brænder du for at udvikle mennesker og sikre de forhold, der gør det muligt at levere service i verdensklasse? Har du erfaring med kundeservice og personaleledelse? Og har du lyst til at være en del af en virksomhed, der udvikler værdiskabende digitale løsninger til kunder i ind- og udland indenfor landbrugssektoren, hvor vigtige områder som klima, bæredygtighed og ressourceudnyttelse spiller en stor rolle? 

Så har vi i SEGES Digital en oplagt stilling til netop dig.  

Vi søger en leder til at stå i spidsen for vores Kundecenter, der er Single Point Of Contact for de kunder, der bruger digitale løsninger fra SEGES. Samtidig leverer vi kundeservice på vegne af Fødevarestyrelsen, primært på husdyrområdet. I stillingen får du cirka 35 medarbejdere i reference.

Som leder indgår du i et team på i alt fem personaleledere i Digital. Selvom I har hver jeres gruppe af direkte referencer, forventes det også, at I samarbejder, koordinerer og i et vist omfang dækker hinanden af.
Du vil få reference til en Business Owner (afdelingschef), og du vil blive en vigtig del af et stærkt og samlet ledelsesteam på tværs af forretnings- og personaleledelse i SEGES Digital.

Opgaver og ansvar

Du bliver personaleleder for en gruppe medarbejdere, der har stor domæneviden på vores digitale løsninger på det landbrugsfaglige område. Vi har stort kendskab til vores primære kunders behov og dagligdag, hvad enten det er landmanden, rådgivningsvirksomheder indenfor landbruget eller selskaber i fødevareklyngen.  

Som leder skal du bl.a. være med til at sikre at Kundecenter leverer en ensartet og genkendelig service, der sikrer stor kundetilfredshed.

Du får ansvaret for:

 • Personaleledelse – gennem hyppige samtaler med dine medarbejdere sikrer du høj medarbejdertilfredshed, trivsel og kompetenceudvikling.
 • At sikre, at Kundecenter råder over de rette kompetencer og den rigtige kapacitet til at løse serviceopgaver afstemt med forretningen.
 • At vi har de rette værktøjer til at kunne levere excellent kundeservice.
 • Håndtering af abonnementer, opkrævning og kunder.
 • Administrative opgaver omkring ressourcestyring, timegodkendelse m.v.

Din profil

 • Du har stor erfaring med at lede eller være en del af en kundeservicefunktion.
 • Du har et solidt teoretisk fundament i forhold til service. Begreber som Customer Journey og Touch Point er kendte for dig.
 • Du sætter en ære i at udvikle medarbejdere og ønsker at lede organisationen ved at sætte de rette kompetencer i spil på det rigtige tidspunkt. 
 • Du er en motiverende personaleleder, som kan agere coach for vores selvledende medarbejdere – men også stå fast når det er nødvendigt og kræves af dig. 
 • Du vil være med til at sikre at SEGES Digital er “den fedeste arbejdsplads”.
 • Du interesserer dig for forretningen, værdiskabelsen overfor kunderne og kan agere i et omfattende interessentlandskab. 
 • Kendskab til landbrugs- og fødevareerhvervet er ikke et must, men vil være en fordel.

Om os

SEGES Digital er et forretningsområde i SEGES, landbrugets innovations- og udviklingshus (under Landbrug & Fødevarer) med ca. 170 medarbejdere og en omsætning på ca. 200 MDKK. Vi udvikler digitale værktøjer og løsninger til et helt erhverv, særligt indenfor planteproduktion, økonomi og kvæg. Hos SEGES kobler vi høj agrofaglig viden med IT-udvikling i høj klasse, hvilket er én af de ting som gør os unikke. Vi arbejder med agile udviklingsprincipper, herunder SAFe, som blev implementeret i efteråret 2018. Læs mere om SEGES her.

Søg jobbet

Du bedes sende ansøgning og CV ved at klikke på knappen "Søg jobbet her". For yderligere oplysninger om stillingen kontakt Director, Group Digital Peter Hjorth Enevoldsen, tlf. 20401394 E-mail: pee@seges.dk. Ansættelsessamtaler gennemføres løbende og tiltrædelse ønskes hurtigst muligt.

Det danske fødevareerhverv har en vision om at være klimaneutralt i 2050. Sammen med vores medlemmer fra landbruget, fødevare- og agroindustrien, vil vi vise, at der findes en økonomisk bæredygtig vej til en klimaneutral fødevareproduktion. Som repræsentant for hele fødevareklyngen med 186.000 beskæftigede og en eksport på 166 milliarder, repræsenterer vi en værdikæde med tyngde og vilje til at finde løsninger på verdens klimaudfordringer i tæt samspil med resten af DanmarkLæs mere på www.lf.dk

Mød nogle af vores medarbejdere her.

Gem job

SEGES
Publiceret: 19. april 2021

Arbejdssted

Location Aarhus