Vil du tage ansvar for Test Ma­na­ge­ment i Interdan?


Interdan er en dansk familiefondsejet koncern, som årligt importerer ca. 80.000 biler i Danmark og Sverige og dermed omsætter for tæt på 9 mia. kr.

Kan du stå i spidsen for implementering af testdiscipliner i koncernen, så er du måske vores nye Test Manager.

Forandringsledelse og kvalitetssikring

Vi er i gang med en modernisering af vores IT-landskab, og et centralt element i dette er en markant styrkelse af testområdet. Derfor søger vi en Test Manager, som har lyst til at påtage sig ansvaret for at drive de relevante forandringer igennem.

Din opgave bliver at sætte retningen for vores strategi og politik på testområdet samt i høj grad at sikre implementering på tværs af organisationen. Du kommer til at lære vores systemer og processer at kende i dybden, og du bliver en aktiv spiller ifm. test og kvalitetssikring af de projekter, som vi altid har mange i gang af.

Du får reference til vores IT-chef og bliver en del af IT-afdelingen, som bl.a. er kendetegnet ved faglig stolthed og plads til humor.

Kompleksitet, vedholdenhed og tydelig kommunikation

Vi leder efter dig, som har 3-5 års erfaring i rollen som Test Manager, gerne fra programmer og/eller større projekter med høj kompleksitet. For at få succes i stillingen, er det vigtigt, at du kommunikerer klart og tydeligt og er god til at samarbejde på alle niveauer.

Du trives med stort ansvar og arbejder selvstændigt, vedholdende og detaljeorienteret med dine ansvarsområder. Og du går ikke på kompromis med kvaliteten, selv når tiden indimellem er presset.

Dynamik og ambitioner

Din arbejdsplads bliver på vores hovedkontor på Hovedvejen 1 i Glostrup, hvor du bliver del af en dynamisk virksomhed, der er kendetegnet ved at tage hurtige beslutninger og handle uden tøven. Du kommer til at indgå i en ambitiøs koncern, hvor vi stiller krav til hinanden og altid går efter at være de bedste til det, vi gør.

Vi tilbyder en samlet lønpakke med bl.a. pension, gruppelivsforsikring, dækning ved kritisk sygdom, heltidsulykkesforsikring, helbredssikring, feriefridage, populær kantineordning og andre attraktive medarbejdergoder.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-chef Tina Askjær på telefon: 28101788 eller mail: tas@interdan.dk. Vi beder dig sende din ansøgning og CV snarest muligt via linket.

Frist: 09-05-2021.

Ønsket tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Interdan Bil A/S

Interdan Bil A/S er en af de markedsledende og mest innovative bilimportører i Skandinavien.

Siden 1952 har virksomheden gennem en række datterselskaber varetaget import og salg af biler samt reservedele og tilbehør til Danmark og Sverige. Med et samlet netværk på ca. 300 forhandlere af mærkerne Peugeot, Opel, Citroën, DS og Mitsubishi, står Interdan Bil A/S for et årligt bilsalg på ca. 80.000 enheder i Danmark og Sverige.

Interdan Bil A/S er en del af den familiefondsejede Interdan Holding A/S-koncern, som samlet set beskæftiger ca. 350 medarbejdere, og som bl.a. også omfatter selskaberne K.W. Bruun Import A/S, K.W. Bruun Autoimport AB, K.W. Bruun Automotive A/S, K.W. Bruun Automotive AB, K.W. Bruun Logistik A/S, K.W. Bruun Logistik AB, MMC Danmark A/S, Interdan Leasing A/S, Interdan NxT A/S, Bilabonnement A/S, auto.nu A/S samt Interdan Invest A/S.

Gem job

Interdan Bil A/S
Publiceret: 7. april 2021

Arbejdssted

Location Glostrup