Java-udvikler til Autorola


Autorola søger dygtige Java-udviklere

Autorola beskæftiger ca. 18 backend- og frontend-udviklere fordelt på 3 produktlinjer: en web-baseret bilauktion der anvendes globalt, et workflow management system til flådeejere samt et system til vurdering af markedspris for en brugt bil.

Vi har rigtig travlt og søger derfor dygtige Java-udviklere til vore eksisterende produktudviklingsteams.

Java-udvikler?

Du udvikler i Java som det naturligste i verden. Du er knivskarp. Og med din erfaring inden for agil softwareudvikling ser du frem til at træde ind i et team af dygtige udviklere. Oven i hatten får du et godt arbejdsmiljø og en god balance mellem arbejde og fritid.

Skab brugervenlige webapplikationer

Som systemudvikler bliver du en del af et Scrum-team, der udvikler en teknisk kompleks platform. Sammen med teamet har du fokus på alle aspekter af softwareudvikling. Fra design, programmering, test og udrulning. Din dagligdag vil typisk bestå af:

  • udvikling af webapplikationer; der typisk er orienteret mod tilgængelighed, kapacitet, IT-sikkerhed og kontinuerlig drift
  • samarbejde med chefudvikleren om løsningsdesign og andre aspekter af softwareudviklingsprocessen
  • projektorienteret arbejde; hvor du normalvis er på ét projekt af gangen og typisk arbejder sammen med en mere erfaren kollega.

Udviklingsafdelingen

Du indgår i en udviklingsafdeling på ca. 18 Java-udviklere. Vi er en veletableret virksomhed, men vi har stadig en stærk iværksætterånd, som går hånd i hånd med en god og afslappet atmosfære. Her er ikke langt fra beslutning til handling, og du vil opleve en stor frihedsgrad i forhold til, hvordan du løser dine opgaver. Du vil i det daglige arbejde tæt sammen med Chefudvikleren for den gruppe, du arbejder i. Chefudvikleren vil sikre, at du bliver opgraderet med evt. manglende færdigheder, og Chefudviklerne vil hjælpe dig med løsningsdesign mm.

Få et job med favorable vilkår

Du får en 37-timers arbejdsuge – og i perioder med overarbejde får du afspadsering og/eller overbetaling. For vi ved, at det er vigtigt at have balance mellem arbejde og fritid. Og vi passer på vores medarbejdere, så mange har været her i rigtig mange år. Derfor har vi også fokus på at holde et arbejdspres, som giver tid til at løse opgaverne fornuftigt.

Som ny kollega får du en grundig introduktion til vores historie, ligesom du får gode kolleger, som støtter dig i hverdagen og hjælper dig med at komme godt på plads i starten. Du bliver tilknyttet vores hovedkontor i Odense, og det vil derfor være en fordel, at du er bosiddende på Fyn.

Vi søger

Vi søger dig, som har solid viden om Java og agil softwareudvikling. Dig, som interesserer sig for programmering – og som formår at fordybe dig i at løse komplekse opgaven. Du er hjælpsom over for dine kollegaer, og du er god til at sparre med dine dygtige kollegaer.

Vi bruger primært Spring framework, og afvikler vore applikationer i Tomcat. Al infrastruktur til udviklings-, test- og produktionsmiljøer er i Amazon Web Services.

Tiltrædelse: snarest muligt.

Lyder det som noget for dig?

Så glæder vi os til at høre fra dig! Ansøg via linket herunder. Vi indkalder løbende til samtale, så skynd dig at sende din ansøgning.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Teknisk Direktør, Claus Christensen, på 22 98 99 16/cc@autorola.com eller Group-HR Consultant, Lotte Sabrina Juul, på: 63 14 70 93/lsj@autorola.com 


Autorola Group er en familieejet og -ledet international koncern, der er specialiseret i online bilauktioner og leverer værdiskabende IT-løsninger til bilbranchen i form af procesoptimering, online remarketing og business intelligence. Virksomheden beskæftiger over 450 medarbejdere og er repræsenteret i 19 forskellige lande, med hovedkontor i Odense.

Du kan læse meget mere om Autorola Group på www.autorolagroup.comwww.autocom.dkwww.bilpriser.dk,  og www.bilsalg.dk

Gem job

Autorola A/S
Publiceret: 11. marts 2021

Arbejdssted

Location Odense