IT-konsulent med stærke ERP-kom­pe­ten­cer


Vil du være med på holdet og forestå innovativ IT-udvikling i en virksomhed i kraftig vækst?

CARTA A/S står overfor større tilpasninger af vores ERP-system, så er du personen, der sidder med solid Navision-erfaring, som superbruger på systemet, evt. med baggrund som NAV-udvikler med mod på en konsulentrolle, eller som NAV-konsulent? Hvis ja, så kan det være dig, vi er på udkig efter.

Her fortæller Softwareudvikler Colin Skov om, hvorfor det er attraktivt at være ansat hos CARTA:

 • Dét, jeg kan lide ved at arbejde ved CARTA, er, at der er en meget høj grad af fleksibilitet og frihed arbejdsmæssigt. Og gode kolleger.
 • Jeg har stor frihed i, hvordan en konkret opgave løses.
 • I CARTA er der en hurtig vej til handling, for min chef har altid en åben dør. Han er en kompetent sparringspartner.
 • I udviklingen af løsninger er min kreativitet ikke hæmmet af unødvendige faste rammer.

Vi tilbyder

Som IT-konsulent hos CARTA er du med i hele processen fra en idé tager form, til den udvikles og bliver brugt – og vi hører meget gerne dine ideer! Det er ikke kun udviklingen af den enkelte idé, du er med i – Løbende kommer der nye ideer og udviklingsopgaver, som sammen skal gå op i en højere enhed. Variationen i de enkelte arbejdsopgaver er stor.

Hos CARTA bliver du en del af vores team på 38 dedikerede kolleger. Det betyder, at vi er et lille firma, hvor du har rig mulighed for at påvirke din egen hverdag. Det betyder også, at vi har en kort kommunikationsvej, når afgørende beslutninger skal træffes eller når nye ideer skal luftes - og du får rig mulighed for at udvikle dig og opfylde dine egne målsætninger undervejs!

I CARTA vægter vi en god work/life balance, så vi sammen sikrer trivsel og overskud i hverdagen – både privat og arbejdsmæssigt. Det betyder, at vi vægter tillid højt, både mellem kolleger og i udførelsen af arbejdsopgaver. Hos CARTA får du ”frihed under ansvar”.

Vi tilbyder dig en lækker frugt- og frokostordning, fri massageordning (sportsmassør), udvidet sundhedsforsikring samt attraktiv lønpakke. Vi er ikke bange for at investere i vores medarbejdere med blandt andet uddannelsesplaner og grundig oplæring.

Hos CARTA sidder vi i et åbent kontorlandskab med udsigt til Odense Havn. Kulturen på arbejdspladsen er præget af et højt energiniveau og en travl hverdag, men uanset travlhed prioriterer vi en god, afslappet og respektfuld omgangstone. Vi prioriterer vores traditionsrige, årlige firmafester højt, ligesom forskellige sociale arrangementer krydrer vores hverdag.

Om jobbet

Du vil indgå i et team med 4 dygtige IT-medarbejdere, der udvikler egne programmer til eksternt brug for vores kunder og samarbejdspartnere samt interne IT-systemer tilpasset vores finansieringsløsninger.

Arbejdsopgaver

 • Designe og udvikle ERP-system, Navision
 • Koordinering af opgaver udført af eksterne partnere
 • Automatisere interne manuelle processer
 • Løbende dialog med organisationen
 • Andre ad hoc opgaver i IT administrationen

Din profil

 • Du har minimum 2-3 års Navision erfaring som superbruger, NAV-udvikler eller NAV-konsulent
 • Du har erfaring med dataudveksling mellem systemer, API’er og webservices
 • Du er struktureret, analytisk og grundig
 • Du har gode samarbejdsevner
 • Du er god til at dokumentere dit arbejde
 • Erfaring fra finansiel virksomhed er endvidere en fordel

Ansøgning

Hvis du er interesseret i stillingen, så send et motiveret CV hurtigst muligt til Johnny Hansen på hr@carta.dk. Vi indkalder løbende til samtale, og stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. Du er også velkommen til at ringe til IT-Chef Anders Hansen på 20 57 53 12 eller HR-chef Johnny Hansen på 25 73 75 71, hvis du har spørgsmål til stillingen.


Om CARTA A/S

CARTA-koncernen er et 100 % privatejet finansiering- og leasingselskab, der har eksisteret siden 1989. Vores medarbejderstab er fordoblet de seneste par år. Via tæt samarbejde med forhandlere i hele Danmark tilbyder vi billån samt leasing af person- og varebiler til private og erhvervskunder.

Vores ambitioner er høje, og vi ønsker at være den foretrukne finansieringspartner inden for lån og leasing af biler.

Gem job

Carta Autofinans A/S
Publiceret: 9. april 2021

Arbejdssted

Location Odense