Junior udvikler


Har du lyst til at arbejde i en travl og afvekslende hverdag, hvor du har mulighed for at kickstarte din karriere? Så læs trygt videre.

Dit nye job

Netop nu har du muligheden for at ta' et kvantespring i din karriere som udvikler. Hverdag.dk søger dig som har kendskab til ruby, som er nysgerrig, arbejdsom og ønsker at være en del af en iværksættervirksomhed med vokseværk - hvor kun dine ambitioner sætter grænser. Du bliver en vigtig del af virksomhedens fremadrettede succes, da IT-udvikling er en af grundstenene i hverdag.dk.

Dine ansvarsområder

Du vil i samarbejde med resten af IT-afdelingen, som p.t. består af 5 udviklere samt én projektleder, være med til at fortsætte vores udviklingsrejse. Vi står overfor en spændende fremtid, og her vil dine kompetencer og gåpåmod komme til at få en nøglerolle. Dine arbejdsopgaver vil, i samarbejde med resten af IT-teamet, være, at stå for udvikling, test og implementering af nye features i vores WMS, CRM og PIM. Teamet bliver ledet af en open-minded Digital chef, med forståelse for at tilpasse arbejdsopgaverne efter evner, som ligeledes er visionær og har begge ben på jorden.

Hvem er du?

Vi arbejder i Ruby-on-Rails, og det vil være en fordel hvis du har kendskab til Ruby-sproget, men dette er ikke noget MUST. Vi står for en grundig oplæring og du vil løbende få værdifuld sparring fra hele teamet. Din baggrund kan være mangeartet, måske har du en bachelor og/eller kandidat fra DTU eller ITU, eller måske er du selvlært og har allerede benyttet dine kompetencer på arbejdsmarkedet. Vigtigst er, at du er glad for at lære og higer efter at blive en endnu dygtigere udvikler.

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af et team som arbejder i højt tempo, med fokus på kvalitet, samarbejde og eksekvering – vi arbejder med høj faglighed og nyder at respektfuldt hjælpe samt udfordre hinanden. Vi har selvfølgelig også en lækker frokostordning, udsøgt kaffe, snacks+vand ad libitum og hvis hovedet skal hviles kan du jo passende udfordre dine kollegaere i et slag bordtennis. Kort fortalt gør vi alt for at du skal føle dig godt tilpas.

Hvem er vi

Hverdag.dk er Danmarks nye medlemsklub, hvor vi gør det muligt for vores medlemmer, at købe varer til indkøbspris. Vi er ambitiøse og har fart på i udviklingen af virksomheden og i realiseringen af dens potentiale. Vi glæder os til, at du kommer og hjælper med at sprede budskabet om vores gode tilbud både til eksisterende medlemmer, men også til dem der endnu har deres første købsoplevelse hos os til gode.

Er du interesseret?

Så søg jobbet online hurtigst muligt og inden d. 13.5. Vi besætter stillingen, når vi har fundet den rigtige kandidat så send gerne din ansøgning straks. Har du spørgsmål til stillingen eller virksomheden, så kontakt HR konsulent Mads Jørgensen på tlf. 42 63 22 54 eller mail mj@grouplogistic.dk.

Gem job

Hverdag.dk
Publiceret: 1. april 2021

Arbejdssted

Location Brøndby