Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

IT Com­pli­an­ce Officer med spe­ci­a­list-po­ten­ti­a­le


Vil du være med til at sikre forankringen af IT Compliance i en vækstvirksomhed i forsikringssektoren? Og vil du have stor indflydelse i en nyoprettet stilling, hvor du sætter dit præg på Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer?

Vi er i fuld gang med at etablere Dansk Sundhedssikrings fremtidige IT Compliance setup og arbejder på, at vi kommer helt i top på sikkerheds- og compliance-området. I vores IT Operations-afdeling får du en håndfuld gode og åbne kolleger, som står klar til at tage godt imod dig.

Spil en nøglerolle for vores fremtid

Som IT Compliance Officer får du ansvar for at drive, koordinere, rapportere og udvikle IT compliance-området. Du skal i samarbejde med resten af IT-teamet, forretningen samt legal sikre, at vi opfylder kravene til compliance i forsikrings- og sundhedssektoren samt i forhold til GDPR.

Det betyder blandt andet, at du:

  • Udfører kontrol på både eksterne databehandlere og på at de interne sikkerhedskrav overholdes.
  • Støtter og vejleder vores Tech Leads og infrastrukturspecialister ift. sikkerhedskrav og dokumentation af system-compliance.
  • Sikrer dokumentation for compliance-overholdelse, herunder privacy by design and default, udarbejdelse af politikker og procesbeskrivelser, kvartalsrapporter m.v.
  • Løbende holder dig orienteret om udviklingen i det overordnede og konkrete trusselsbillede, lovgivningen og praksis.

Selvkørende kollega med ambitioner

Vi sørger for, at du bliver godt modtaget og klædt på via et omfattende introprogram. Og selvom det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, struktureret og tager ejerskab for dit område, så er der altid hjælp at hente lige ved siden af dig. Du kan naturligvis også bruge dine analytiske evner og omsætte dem i struktureret form og sætte dig ind i afdelingens problemstillinger og situation.

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse, f.eks. cand.merc. IT, eller tilsvarende, men det vigtigste er, at du har minimum to års erhvervserfaring – gerne fra en tilsvarende stilling i en større IT-organisation. Du har herigennem opbygget et bredt kendskab til complianceområdet, og du har erfaring med at beskrive processer, udarbejde rapporter og compliance-dokumenter mv.

  • Har et solidt kendskab til Risk management, risikoanalyser og sikkerhedskrav inden for IT og kan identificere mangler ift. compliancekrav.
  • Har erfaring med design og implementering af IT- og forretningsstrategiprojekter ud fra et sikkerhedsperspektiv.
  • Det er en fordel, hvis du har kendskab til ISAE 3402/3000 og ISO27001.
  • Som person har du lysten til at drive compliance-området og tage ejerskab for, at vi kommer i mål i fremtiden.
  • Har erfaring med håndtering af sikkerhedshændelser og brud.
  • Kan kommunikere på både dansk og engelsk i skrift og tale.

I IT-afdelingen er vi et hold, der vinder sammen, det er derfor vigtigt for os, at du er en god samarbejdspartner og hurtigt er med på holdet. Vi vægter faglig sparring højt, og det skal du, som vores nye kollega også gøre, så vi sammen finder den rigtige vej og kommer i hus med opgaverne.

Vil du med på holdet?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Senior IT-Rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Wang på tlf. 72 45 90 74. Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest d. 26. april via boksen ”Søg jobbet her". Der afholdes løbende samtaler, og vi forbeholder os retten til at afslutte processen før tid, hvis vi finder den rette. Tiltrædelse efter nærmere aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Hvem er Dansk Sundhedssikring?

Dansk Sundhedssikring er en virksomhed i vækst, og lige nu er vi over 180 medarbejdere. Vi er Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer, og vi tilbyder sundhedsforsikringer, der er baseret på personlig service og sundhedsfaglig rådgivning i både det offentlige og det private sundhedssystem. Mere end 80 sygeplejersker tager hånd om vores kunder og deres behov. Vores kunder tæller i dag tæt på 7.500 virksomheder og organisationer i Danmark, og vi samarbejder med førende forsikringsmæglere, pensionsselskaber og internationale forsikringsselskaber.

Kontaktperson

Rekrutteringskonsulent hos Jobindex
Jens Frederik Wang

Tlf. +45 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 14. april 2021

Arbejdssted

Location Herlev