Microsoft konsulent til NetDesign Pro­fes­sio­nal Services


Microsoft-området er i vækst hos NetDesign og derfor søger vi efter en ny kollega. Som konsulent er du god til at kommunikere med kunderne, bygge stærke relationer op, følge op på mersalgs-muligheder og selvfølgelig kunne levere en høj teknisk kvalitet i enhver kundeleverance.

Som kollega kan du se dig selv samarbejde og vidensdele, som en vigtig del af din hverdag. Din succes skabes igennem dine samarbejdsevner i teamet, hvor du qua din store viden vil være en motivator og derved påvirke udviklingen i teamet.

Du har 5-10 års baggrund som Microsoft konsulent fra lignende job, hvor du har skabt dokumenterbare resultater. Derudover er det vigtigt, at du arbejder struktureret og at dine kommunikationsevner er velfunderede, både de skriftlige og mundtlige. Det er en selvfølge, at du både kan arbejde på dansk og engelsk. 

Faglige forventninger

  • Du har stor erfaring med implementering af Teams og SfB-løsninger
  • Du har erfaring med O365 og DNS-relateret arbejde
  • Du har arbejdet med Azure-relaterede opgaver igennem noget tid
  • Du har et bredt kendskab til Microsoft området, gerne med specifik viden om AD, SQL og sikkerhedsområdet
  • Kendskab til Exchange/Exchange online og PKI-infrastruktur er ønskeligt
  • Kendskab til SBC-teknologier (f.eks. Ribbon og Audiocode) er ønskeligt
  • Du har Microsoft certificeringer

NetDesign er et selvstændigt brand under TDC Erhverv – en del af Nuuday. I NetDesign assisterer vi vores kunder med IT-løsninger indenfor unified communications, kontaktcentre, netværk og sikkerhed. Vi er en forretningsenhed på ca. 325 medarbejdere fordelt på vores kontorer i København og Aarhus. Vi ønsker at understøtte vores kunders digitaliseringsproces med et solidt fokus på levering af managed services. Gennem et tæt samarbejde med vores partnere og interne specialister skaber vi nogle kvalificerede løsninger på markedet, som kan give vores kunder Peace of Mind.

Ansættelsesstedet er enten København eller Aarhus. Har du spørgsmål, kan du kontakte Konsulentchef, Morten Tolsgaard Jensen på tlf. nr. 51 40 46 76.

Ansøgningsfrist: 1. maj 2021

Kontaktperson: Konsulentchef, Morten Tolsgaard Jensen, telefon +45 5140 4676

Arbejdssted: Teglholmsgade 1, København eller Sletvej 30, Aarhus

Gem job

NetDesign
Publiceret: 15. april 2021

Arbejdssted

Location København eller Aarhus