Ma­na­ge­ment-kon­su­len­ter med offentlig sek­to­rer­fa­ring til PA Con­sul­ting


Bliv en del af vores team

Vil du være del af en virksomhed, der er med til at sætte retning for, hvordan nye teknologier som kunstig intelligens, gensekventering og droner kan udvikle vores samfund positivt? En virksomhed der hjælper sundhedsvæsenet i Danmark, Norge og Storbritannien med at sikre et bedre beredskab i kampen mod COVID-19? En virksomhed, der bistår forsyningssektoren med omstillingen til grøn energi? Er du samtidig en person, der helt naturligt søger viden og har en åben og nysgerrig tilgang til problemløsning, så er du muligvis vores nye kollega.

Vi er på udkig efter konsulenter, der kan styrke vores team med erfaring inden for ét eller flere af følgende kompetenceområder:

  • Agile programmer og agile leverancer (Scrum og/eller SAFe) i krydset mellem it og forretning
  • Digital transformation (eks. legacy og cloud migrering) samt datadrevet udvikling af offentlige services og kerneydelser
  • It-governance og økonomistyring i en offentlig kontekst

Som management-konsulent hos PA er din hverdag præget af spændende og komplekse projekter, hvor du arbejder tæt sammen med kolleger fra hele PA såvel som med kundens team og øvrige leverandører. Det er derfor essentielt, at du evner at kommunikere på højt niveau på både dansk og engelsk og ligeledes har stærke samarbejdsevner.

Vi tilbyder en stejl læringskurve, hvor du bliver udfordret fra første arbejdsdag. Du vil få mere end 180 af landets dygtigste management-konsulenter som dine nye kolleger, og du vil arbejde i et miljø præget af samarbejde, sparring og en uformel omgangstone. Et miljø, der konstant fordrer læring og ny viden, og hvor vi tilbyder løbende uddannelse og certificering, så vi sammen med vores kunder kan levere de bedste resultater.

Det, vi kigger efter

Du har en videregående uddannelse og gerne en stærk interesse for og viden om it og digitalisering. Vi leder efter erfarne profiler – typisk fra en stilling i centraladministrationen, offentlige udviklingsafdelinger og/eller konsulentbranchen med fokus på den offentlige sektor.

Derudover lægger vi stor vægt på følgende kompetencer:

  • Skarp analytisk sans og god talforståelse
  • Evne til at formidle komplicerede problemstillinger præcist i tale, tekst og præsentationer på dansk såvel som engelsk
  • Evne til at begå sig i samt håndtere et komplekst interessentlandskab
  • Faglig indsigt i et eller flere ressortområder i den offentlige sektor
  • Interesse og forståelse for digitalisering
  • Gode samarbejdsevner og forståelse for den politiske kontekst
  • Personlig gennemslagskraft og integritet

Du er velkommen til at kontakte vores talent attraction-team, hvis du har nogle spørgsmål: nordiccareers@paconsulting.com.

Om PA

PA Consulting er en global konsulentvirksomhed med fokus på innovation og transformation.

I Danmark har PA Consultings rådgivning et digitalt og innovativt afsæt, og herhjemme står konsulenthuset især stærkt i den finansielle sektor, indenfor life science & health care, i transportsektoren samt i den offentlige sektor.

PA beskæftiger 3.200 ansatte globalt, heraf 350 i de nordiske lande og 200+ i Portland Towers, Nordhavn, Danmark.

Inclusion & Diversity

Vi tror på, at diversitet skaber en stærkere virksomhed, og vi stræber efter at ansætte folk med forskellige idéer, stile og kompetencer. Denne diversitet stimulerer et rigt og kreativt miljø – et hvor vores folk udvikler sig, og hvor vores kunder sætter pris på de vedvarende resultater.
Vi bestræber os på at rekruttere, promovere og belønne vores folk baseret udelukkende på deres evne til at bidrage til PA’s mål uden hensyntagen til køn, etnicitet, funktionsnedsættelse, religion, nationalitet, seksuel orientering, alder og civilstatus.

Hvis du skulle have spørgsmål til stillingen eller rekrutteringsprocessen generelt, er du velkommen til kontakte os på nordiccareers@paconsulting.com.

About PA Consulting Group
An innovation and transformation consultancy, we believe in the power of ingenuity to build a positive human future in a technology-driven world. As strategies, technologies and innovation collide, we turn complexity into opportunity. Our teams of experts combine innovative thinking and breakthrough technologies to progress further, faster. Our clients adapt and transform, and together we achieve enduring results. We are over 2,600 specialists in consumer, defence and security, energy and utilities, financial services, government, healthcare, life sciences, manufacturing, and transport, travel and logistics. And we operate globally from offices across the Americas, Europe, the Nordics and the Gulf. PA. Bringing Ingenuity to Life.

Gem job

PA Consulting Group
Publiceret: 17. april 2021

Arbejdssted

Location København