Softwa­re­ud­vik­ler med fokus på solide we­bap­pli­ka­tio­ner


Er du en skarp og passioneret softwareudvikler, der ønsker at arbejde i et stærkt fagligt miljø med fokus på kvalitet og optimering? Kan du omsætte din viden til branchens bedste løsninger? Så er dette job en spændende mulighed for dig.

Bliv en del af Danmarks største energi- og telekoncern

Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig og beskæftiger i dag 2.500 medarbejdere. Norlys vil skabe bedre oplevelser for deres kunder og samtidig styrke digitalisering og grøn omstilling i Danmark.

Nyt team med spændende opgaver

Du bliver en af de første ombord på et nyt udviklingsteam. Du vil derfor få stor indflydelse på, hvordan teamet opbygges og den kultur der skabes.

Teamet skal udvikle en helt ny og spændende webapplikation, der skal bruges både af vores teknikere og back office. Det er en opgave, der kræver solide systemintegrationer i et stort systemlandskab samt solide frontends tilpasset brugernes hverdag.

Din rolle som softwareudvikler i teamet

Din rolle bliver at udvikle og optimere en stabil webapplikation i en microservice-arkitektur i C#. Du vil derfor både skulle tænke i, hvordan vi skaber gode rammer for brugerne af applikationen, samt hvordan data udstilles til en afkoblet frontend.

Dine primære opgaver bliver at:

  • Udvikle en fornuftig struktur i den del af webapplikationerne, der servicerer frontenden    
  • Levere stabile API’er der servicerer frontends
  • Være med til at sikre, at teamet kan arbejde med continous delivery / continous integration
  • Indarbejde test som en naturlig del af teamets flow

Erfaren softwareudvikler

Vi forstiller os at du har minimum et par års erfaring som softwareudvikler og en akademisk baggrund inden for IT. Som person er du nysgerrig og har lyst til at finde de stærke løsninger. Du leverer kode af høj standard og kvalitet og er analytisk i din tilgang til arbejde.
For at blive en succes i stillingen, skal du have kendskab til flere af nedenstående teknologier:

  • ASP.NET Core eller .Net framework samt C#
  • Microservice-arkitektur
  • Indsigt i Azure DevOps eller andre deployment værktøjer
  • Kendskab til JavaScript frameworks er et plus – vi anvender React

Vi kan tilbyde

Vi tilbyder et job i en koncern i rivende udvikling og med et stærkt økonomisk fundament. Hos os er der en naturlig sammenhæng mellem udfordringer, udvikling og succes. Vi er en koncern med højt til loftet, gode udviklingsmuligheder og konkurrencedygtige ansættelsesforhold. Værdibaseret ledelse er kernen i vores adfærd. Derfor skal du også kunne identificere dig med vores værdier ordentlig, ambitiøs og fællesskab. Fordi vi tror på at trivsel og performance går hånd i hånd. Det er vores overordnede ambition, at du udvikler dig og øger din markedsværdi, når du er ansat hos os.

Skal vi udvikle os sammen?

Lyder ovenstående som noget for dig, så skynd dig at sende din ansøgning og CV. I din ansøgning bedes du kort argumentere for, hvorfor vi skal vælge dig, samt give konkrete eksempler på de resultater du har opnået. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingsleder, Anders Bergmann Nielsen, på tlf. 9354 4047.

Norlys

Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig. Med 709.000 andelshavere, ca. 1,5 millioner kundeforhold og 2.500 medarbejdere er vi Danmarks største energi- og telekoncern.

Norlys ejer Stofa og Boxer og har hovedsæde i Silkeborg samt lokationer i blandt andet Aarhus, Aalborg, Esbjerg og København.

Gem job

Norlys Holding A/S
Publiceret: 19. april 2021

Arbejdssted

Location Silkeborg