We­b­ud­vik­ler til Semler Mobility Tech.


Brænder du for webudvikling på de nyeste Microsoft teknologier? Vil du være en del af et team, som er i færd med at skabe bilbranchens bedste digitale kunderejser? I så fald, så er det dig, vi leder efter!

Hvad går det ud på?

Som webudvikler i Semler Mobility Tech. får du 13 dygtige kollegaer, som til daglig understøtter Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA og Porsche på deres digitale platforme.

Du bliver en del af vores stærke Tech. team, der bl.a. har ansvaret for at videreudvikle og vedligeholde alle vores kundevendte løsninger, såsom mærke- og forhandlerhjemmesider, tæt integreret med Salesforce og andre strategiske platforme i Semler Gruppen.

Som webudvikler bliver du en naturlig og central del af den iterative udviklingsproces og en af de ansvarlige for et eller flere af vores sites, der p.t. er bygget op omkring Episerver CMS og ikke mindst Microsoft Azure.

Du vil typisk bruge teknologier og værktøjer som:

  • C#, .Net Core (og ASP.Net Core)
  • JavaScript og Vue.js
  • Html, CSS
  • Webpack, Gulp
  • CMS (Vi bruger p.t. Episerver, men mestrer du noget andet, er det også OK)
  • Azure DevOps
  • Azure SQL, Azure Web Apps (og flere Azure komponenter)

Du formår at arbejde fokuseret og selvstændigt, men bidrager naturligvis konstruktivt til, hele tiden at forbedre teamet, som du er en del af. Du har et ønske om at levere ordentlig kvalitet og til aftalt tid, hvor fokus er på at sætte kunden op til succes.

Hvem er vi?

Semler Mobility Tech. er en del af Semler Gruppen, der er Danmarks største virksomhed i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler af bl.a. mærkerne Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA og Porsche med ca. 2.400 ansatte. 

Vores branche er på en spændende rejse, hvor både vores produkter og den måde, de bliver ejet og brugt på, udvikles med lynets hast. Vores kunder køber ikke længere bare en bil – de køber en mobilitetsløsning. Som de førende på markedet, har vi de bedste forudsætninger for at geare os til en mere teknologisk fremtid med f.eks. el- og selvkørende biler. Derfor skal vi digitalisere og optimere på tværs af den fysiske og digitale verden.

Hvad tilbyder vi?

I Semler Mobility Tech. er omgangstonen uformel og der er altid plads til et godt grin. Udfordringer tackler vi konstruktivt og der er plads til alle. Vi vil byde dig velkommen med åbne og ventende arme og tilbyder dig rig mulighed for efteruddannelse til at styrke din viden og derved hjælpe dig, med at hjælpe os. Du får naturligvis en hjemmearbejdsplads, en pensionsordning, en sundhedsforsikring, gratis adgang til vores eget og helt nye træningscenter, et sundt arbejdsmiljø i vores helt nyrenoverede åbne kontorer og rig mulighed for at stifte bekendtskab med koncernens kerneprodukter via gode medarbejdertilbud.

Hvem søger vi?

Om du er nyuddannet eller har mange års erfaring – det er ikke afgørende for os. Det absolut vigtigste er, at du har lysten til at udvikle professionelle web-løsninger og har lyst til at være en del af et team, hvor vi alle hjælper hinanden med at blive bedre og spille hinanden gode.

Vil du være med?

Så vil vi glæde os til at høre fra dig. Vi afholder samtaler løbende, så søg allerede i dag. Hvis du ønsker flere oplysninger om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Thomas Hansen på +45 24404471.

Du ansøger via linket "Søg jobbet her".

Gem job

Semler Mobility
Publiceret: 19. marts 2021

Arbejdssted

Location Brøndby